שלום .. ושבת שלום ..

nOway1

New member
שלום .. ושבת שלום ..../images/Emo24.gif

אני חוזר אליכם .. לעתים קרובות אני חושב על המוות "או בעצם חשבתי על מוות" ...בעיני הוא הרעה הפחתותה מכולן .. המוות הוא המקלט הטוב לעייפים .. ואני .. ניצחתי את המוות ניצחתי את מחלת הסרטן .... את לא מאמינים אני ראיתי את המוות בעיני .. והנה בקיצור על מה שהיה .. ............... המילים האלה כתבתי אותם כשהייתי במיטת המוות .. מחכה שרוחי תעלה .. "..... הדברים הטובים שאפשר לומר על מוות הם שאין צורך לצאת בשיבלו מהמיטה , שנותנים לך אותו בכל מקום שאתה נמצא בו, ובחינם ... אי אפשר לתאר את המוות .. אבל אפשר לתאר את הרגשות המוות בעיניי הוא עניין משעמם וקודר מאוד, ואני מייעץ לכל אדם לא לבוא עמו בשןם מגע. ברגע שחשבתי על מוות .. אמרתי בליבי .. " החיים זה דבר טוב... שמח ... וצריך לנצל כל רגע ממנה ..כל דק' כל שנייה, למרות שהיא קשה מאוד ...וסובלים ממנה הרבה " אמר פעם מישהו .. מותו של בן אדם אחד הוא טרגדיה , מותם של מיליונים- סטטיסטיקה .. הבעייה שלוותה אותי כל התקופה היא : .. " הבעייה העיקרית במוות היא הפחד שמא אין חיים אחריו . וכמו שאולי יש חיים אחרי המוות אבל אולי לא אמצא איפה הם מתנהלים .. כמה צחקתי .... כשחשבתי אל הצד החיובי -- המוות הוא אחד הדברים היחידים שאפשר לעשות בשכיבה ..חחח חברה' אני חוזר אליכם .. חוזר בגדול .. ואני לא אוותר הפעם .. הפחד שזה יחזור .. אני מקווה שלא ..
אני מאחל לכם .. כל ייתום וייתומה .. הרבה הרבה בראיות .. שלום ..ושמחה בחיים היומיומיים .. ומאחל לכם הכל הלב שנה טובה ומוצלחת ..
אוהב אותכם ג'ורג'

eshkolit32

New member
../images/Emo140.gifג'וג'ו.

כאב לי לקרוא את מה שעובר ועבר עליך. רק עכשיו אני מבינה למה זה שיגע אותך כשעלה כאן הנושא של המחלה ההיא. אני מאד מעריכה את הכנות ואת היכולת שלך לשתף אותנו. הדברים שכתבת ריגשו אותי וגרמו לי להרהר על החיים, על המוות ועל מה שביניהם. אני חושבת שאתה בחור חזק, אולי יותר ממה שנדמה לך, ואני יודעת שאתה לא תוותר. אני מאחלת לך בריאות, ובשפע. תדע שהפחד הוא רגש טבעי, לפעמים הוא מגיע ותוקף וקשה להילחם בו, ואולי גם לא כדאי, כשצריך לשמור את האנרגיות למלחמות אחרות. ולפעמים הפחד עוזב, כמו שהוא עזב אותך עכשיו. אז כשהוא מגיע בפעם הבאה, תקבל אותו כדבר טבעי, תנסה לפחות... הוא בא לזמן קצר ואחר כך עוזב ומפנה את המקום לאנרגיות חיוביות. אני אסיים את ההודעה הזאת עם המון חיבוקים ופרחים בשבילך.

thenerd

New member
מרגש ומרטיט לב. שתהיה לך שנה מקסימה ../images/Emo24.gif

שבת שלום לירן.

nOway1

New member
תודה .. אני שמח עם כאב

להגיד לכם שאני חוזר .. חוזר עם זכרון קשה .. אני צריך פסוכולוג.. אני הופך להיות מטומטם .. דפוק .. משוגע ... אח יא ראב, יא ראב אח יא וול, יא וול איפה, איפה, איפה ארץ ישראל ........... לא יודע מה עולה לי בראש .. הכל הפך לבלגן .. עבר עם הווה . אני עצוב .. לא על מה שהיה אלא על מה שיקרא .. יש לי פחד שזה יחזור .. שהמחלה תחזור .. יש לי פחד מוות .. למרות שכבר שהתרגלתי .. למה אניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ?!

nOway1

New member
מודיע עם דמעה של שמחה ...

שאני קיבלתי תעודת בגרות ... עם ציון גבוהה.. גבוה גובה .. יחסית לעולה חדש .. ................... אני לא אגלה לכם ....................

eshkolit32

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo47.gifכל הכבוד! אני גאה בך!

למה לא תגלה לנו מה הציון......?

nOway1

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif 97 ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

אני גם גאה ..!

למעלה