שלום ושבוע טוב..

איילה n

New member
שלום ושבוע טוב..

את האמת אני לא ממש יודעת מאיפה להתחיל..אז אני איילה בת 24 ובגיל 13 עברתי ניתוח ראש ראשון להוצאת גידול (שפיר)ולפני הניתוח היה לי ההתקף הראשון בחיים. מאחרי הניתוח המשכתי לעבור התקפים למרות שכמעט רוב ההתקפים היו התקפי התנתקות,עברתי כמעט את רוב התרופות וזה לא ממש עזר. לפני כשנה ושבעה חודשים עברתי ניתוח שני בראש,הפעם הניתוח היה להסרת מוקד אפלפטי, אחרי הניתוח הייתי שמונה חודשים ללא התקף אחד אבל מאז יש לי התקפים שלא ממש הכרתי כמו סטטוס. היום בגלל שלא ממש מצליחים לאזן אותי עם כדורים ויודעים איפה המוקד האפלפטי ממליצים לי שוב על ניתוח,מצד אחד היה לי שמונה חודשים של שקט שזה טוב ומצד שני מה יקרה הפעם?! אין לי מושג מה לעשות תודה על ההקשבה ומצטערת על המגילה.. איילה.

ruthty

New member
הי בוקר טוב../images/Emo24.gif

קודם כל שיהיה לך שבוע טוב והרבה בריאות יש לי שאלה לא הציעו לך לנסות קוצב כדי שיוכל לאזן לך את ההתקפים לפי מה שאני קוראת ואני קוראת הרבה על נושא הקוצב הקוצב יכול לאזן רק שבארץ זה לא מפותח או בגלל עלות כספית בחול משתמשים בזה וזה עוזר להרבה היום משתמשים בקוצב לב שזה עוזר מאוד זה נותן איכות חיים ואני חושבת שזה על אותו עיקרון בררי את הנושא בהצלחה

איילה n

New member
בוקר טוב..

לגבי הקוצב שאלתי את הרופאים והתשובות שלהם היו את רזה מידי זה לא יהיה לך טוב וזה לא יעזור לך. חקרתי וביררתי כל דבר אפשרי שאני יכולה לעשות או שיכול לעזור לי ובנתיים הדבר שהכי עזר לי זה היה הניתוח. המון בריאות.

ruthty

New member
לפי מה שהבנתי מהתחקירים שלי

שהכל ענין של כסף לצערי הרב לפעמים צריך להלחם אתן לך דוגמא פשוטה אמי סובלת מהלב עברה 4 צנטורים לפני שבועים היא לא הרגישה טוב אשפזו אותה בבית חולים ושם היתה התדינות קשה מאוד רופא אחד אמר שהיא חייבת קוצב ואילו רופא שני אמר שחבל על כספי הציבור במקרה שמעתי את כל הויכוח בין הרופאים לשמחתי אני מבינה אנגלית כאן נכנסה המשפחה לאחר מלחמה השתילו לאמי קוצב היום היא מתאוששת אולם איכות החיים שלה יותר טובה אין מה הקוצב איזן לה את פעילות הלב לפי דעתי גשי לעוד היעצויות עם רופאים מומחים בנושא בהצלחה

איילה n

New member
לא תמיד הכל זה כסף.

ברור לי מה שאת אומרת וגם יודעת מה זה עניין של כסף אבל הקוצב עולה הרבה פחות כסף מניתוח וקופת חולים תאשר לי קוצב הרבה יותר מהר מניתוח. לגבי בירור עם רופאים אחרים עברתי כמה וכמה רופאים ואף אחד מהם לא המליץ לי על זה הם רק אמרו לי שזה יבלוט עלי וישאיר לי צלקות ולא ממש יעזור לי לגבי האיכות חיים שלי. אני באמת שמחה שלאמא שלך זה עוזר והיא מרגישה יותר טוב אבל הקוצב שאת מדברת עליו והקוצב ששמו לאמא שלך זה שני דברים שונים. מקווה שלאמך יהיו ימים טובים ובריאות.

ruthty

New member
זה נכון מה שאת אומרת

שזה שני דברים שונים רק הבאתי לך דוגמא

הי

התקפי סטטוס זה לא משהו קל ודורש החלטה. את צריכה חוות דעת נוספת, באיזה בתי חולים עושים ניתוחים מסוג זה? ניראה לי שבאיכילוב, פרופ' נויפלד, הם טוענים שהם מאוד מיקצועים בנושא. אם לא עשית שם, תיפני אליהם. אולי תיפני לרב פירר.

איילה n

New member
ערב טוב.

אני יודעת שאת הניתוחים עושים בכמה בתי חולים ואחד מהם זה איכילוב ששם אני מטופלת. את הניתוח הראשון שלי עשיתי שם והם באמת מאוד מיקצועים בנושא. לגבי הרב פירר חשבתי על הנושא והתיעצתי איתו בעבר לגבי נושאים אחרים אבל לא בטוחה שהוא יכול לעזור לי בזה. הרבה בריאות איילה

הי

בקשר לניתוח, האם הגישה לאזור נוחה וסיכונים נמוכים? אזור שנימצא במיסגרת המומחיות שלהם?. האזור שדורש טיפול אם הוא ניפגע , איזה תיפקודים יפגעו? המנתח הוא המומחה? תישאלי את פירר, מה יש לך להפסיד?

איילה n

New member
לגבי הניתוח

לפי מה שאני יודעת הגישה לניתוח נוחה,הסיכונים הם זיהום כמו בכל ניתוח ואולי יכולה להיפגע ראיה שמאלית זויתית אבל זה לא בטוח. המנתח הוא אחד המומחים לפני מה שאני יודעת בניתוחים האלו והוא ניתח אותי כבר פעם אחת,בפעם הראשונה לא נפגע אצלי כלום פיזי הדבר היחידי שקרה זה שהזיכרון לטווח קצר נפגע לי קצת. בטוח לגבי התייעצות עם הרב פירר אני יכולה לנסות להתייעץ מה שאני יודעת לגביו שהיום מעוד קשה להשיג אותו.

איילה n

New member
בוקר טוב.

יש את היחידה לאפילפסיה באיכילוב אותי הפנו לשם מקופת חולים לבדיקות ומאז אני מטופלת שם. ברור שכל בדיקה שמישהו עובר ביחידה כגון וידיאו EEG הוא חייב טופס שבע עשרה. בסוף כל הבדיקות שאתה עושה מחליטים אם אתה מועמד מספיק טוב לניתוח ומזמנים אותך לפגישה,בין הרופאים שיושבים בוועדה יושבת פרופ' נויפלד. אם זה לא ניתוח יש את הקוצב שזה גם ניתוח קטן יחסית או לנסות לאזן בכדורים,בנוגע לכדורים זה בטיפול רופא אחר אבל עדיין מקצועי לחלוטיין.

ruthty

New member
הי בוקר טוב

אני מאוד מסכימה עם אבא של אפי מה יש לך להפסיד פני לרב פירר להתיעצות ראש זה לא דבר פשוט חבל שאת פוסלת מראש כל דבר חבל

איילה n

New member
היי

אני בכלל לא פוסלת היעצות עם הרב פירר וכבר אמרתי שאני יודעת מהעבר שלי מה זה התיעצות איתו. הוא לא אומר אם צריך ניתוח או לא הוא מפנה אותך למי שצריך ובמקרה שלי אני יודעת שאני נמצאת בידיים הכי טובות ושהוא יפנה אותי רק אליו.

יופי

את צודקת לגבי הדרך של פירר וגם שאת בידים טובות. אז למעשה ההחלטה בידיך, זה קשה, ותעשי את ההחלטה הטובה ביותר בשבילך.

איילה n

New member
היי

בסופו של דבר ההחלטה הסופית היא שלי והיא קשה,אבל מאמינה שכל דבר שאחליט יהיה לטובה.

איילה n

New member
היי

תודה רבה

מה שלומך

היי איילה ברוכה הבאה לאתר, מקווה שתהני פה. ואם תצאי לניתוח אני מקווה שיצליח.וסוף סןף תהיהי מאוזנת. תמיד יש תקווה :)

איילה n

New member
היי..

תודה רבה באמת נהנת,ויש לי הרבה תקוות לגבי כל דרך שאני אבחר :) הרבה בריאות ואושר

למעלה