שלום ושאלה

שלום ושאלה

לא ממש הצלחתי להבין מהאתר IND של בריטניה מה אני, אזרח אירופאי, צריך לעשות כדי לעבוד באנגליה איזה בירוקרטיה אני צריך לעבור וכמה זמן זה אמור לקחת, להירשם בביטוח לאומי והאם אני צריך להוכחת מגורים וכו' אני אשמח להסבר ו/או לקישורים מתאימים בנושא. אני כבר עובד באנגליה, אבל לא נרשמתי בשום מקום כך שלא נראה לי שזה לגמרי חוקי. עופר.

לא, על זה בדיוק אני מדבר

מה זה בכלל, ואיפה וכמה זמן לוקח לקבל מספר כזה וחוץ מזה יש עוד דברים שצריך לעשות?

נצר1

New member
אם אתה אזרח האיחוד

תקבע פגישה ב JOB CENTER הקרוב לביתך. ישאלו אותך כמה שאלות, יצלמו את הדרכון, ימלאו כמה טפסים ותוך שבועיים-שלושה תקבל בדואר NATIONAL INSURANCE NUMBER.

Nobilis

New member
לפחות לפי האתר שלהם

הם דורשים שיהיה לך חוזה עבודה (כלומר, שמצאת כבר עבודה) בטרם אתה מבקש את מספר ה-National Insurance. בתמצית, מדובר על מספר שמזהה אותך מול מערכת הביטוח הלאומי הבריטית. המעביד אמור לשלם עבורך ביטוח לאומי תוך שהוא עושה שימוש במספר הזה. עד שלא תקבל מספר כזה, המעביד אמור לשלם עבורך ביטוח לאומי למספר זמני, כאשר התשלום בינתיים נעשה במדרגת המס הגבוהה ביותר (כלומר, כאילו אתה משתכר את השכר המקסימלי). לאחר שתקבל את מספר הביטוח הלאומי שלך, תוכל לקבל את ההפרש בחזרה. שים לב - אם המעביד לא משלם עבורך ביטוח לאומי, ו/או מס הכנסה, אתה עובד בשחור. המשמעות (שוב, בתמצית) - כמו בארץ.

Nobilis

New member
והערה אחרונה...

אם אתה אזרח של אחת המצטרפות החדשות (למעט מלטה וקפריסין), אתה צריך להירשם גם ב-Worker Registration Schema. לפרטים ראה כאן: http://www.workingintheuk.gov.uk/working_in_the_uk/en/documents/all_forms.Maincontent.0117.file.tmp/WRS%2019%20June%2006%20v0.7.doc

תודה רבה.

אני אכן אזרח של מדינה חדשה באיחוד, אם הבנתי נכון מכם, קודם כל אני מוצא עבודה, אחרי זה מתחילים להירשם בשני המקומות שציינתם וכל מה שאני צריך זו כתובת מגורים.

bounty האחת

New member
היי Nobilis

במידה ואני עם ויזת סטודנט ומצאתי עבודה עם חוזה , גם אז אני מבקשת National Insurance ? תודה, bounty

Nobilis

New member
למיטב ידיעתי...

כן (בהנחה ואת משתכרת מספיק). לפרטים: http://www.direct.gov.uk/MoneyTaxAndBenefits/Taxes/BeginnersGuideToTax/BeginnersGuideToTaxArticles/fs/en?CONTENT_ID=4015904&chk=izW7Qe

למעלה