שלום ושאלה

סאסעובר

New member
שלום ושאלה

שלום לכולם ולילה טוב. שאלה: שמעתי בצעירותי שמועה שווטרס ירק על מעריץ באחד ההופעות של הפלויד. ידוע לכם משהו על זה? תודה

כן

ווטרס אכן ירק על אוהד בהופעה בקנדה בשנת 1977, לאחר שהבחור הפריע להופעה והתנהג בצורה שנראתה לווטרס כלא מכבדת את המעמד. בעקבות הארוע, החל ווטרס לכתוב את "החומה".

FunkyMonk

New member
באתר של ברייטמן מסופר אחרת לגמרי.

ממה נובעת הסתירה הזו?

אין לי מושג מה כתוב שם

אני מסתמכת על מקורות מהימנים ביותר, כולל הביוגרפיה הרשמית של הלהקה, וראיונות שונים עם רוג'ר ווטרס, אותם נתן במהלך 25 השנים האחרונות, ובהם הוא דיבר בהרחבה על הפרשה.

Anuerysm

New member
אני בטוח

שיש כמה מעריצים שהיו מאוד שמחים אם רוג'ר ווטרס היה יורק עליהם

itaikuskus

New member
קצת מוגזם ציף

בתוך אצטדיון עם עשרות אלפי אנשים רועשים, חלקם מסטולים, חלקם שיכורים, עם הפרדה משמעותית בין הלהקה לקהל, להגיד שהבחור "הפריע להופעה" זה קצת לא מדויק. ניתן לומר שהוא התנהג בצורה שלא הייתה לרוחו של ווטרס, ו-ווטרס התביית עליו.

מדובר בבחור שעמד קרוב לבמה

די קרוב כדי שווטרס יראה וישמע בדיוק מה הוא עושה. נכון, ההתנהגות שלו לא היתה שונה מזו של חלק לא מבוטל ממאות אלפי הצופים (למיטב זכרוני היו שם למעלה ממאה אלף צופים). ווטרס "התביית" עליו כי הוא סימל בעיניו את ההתנהגות הדומיננטית של הקהל. ווטרס עצמו נחרד מההתנהגות שלו, לאחר מכן (וגילמור עזב את הבמה וסירב לנגן את ההדרן, למיטב זכרוני). הוא התחרט על כך והתנצל בראיונות מאוחרים יותר - במיוחד בראיונות שנתן בשנים האחרונות.

flowerboy69

New member
אז עכשיו אני מבין...

בדיסק שיש לי יש מהומה גדולה בסוף עד שהם מנגנים קטע בלוז לסיום.כנראה היריקה הייתה קשורה לכל זה...

Silvernaor

New member
שמעתי את זה גם

זה בדיוק זה. שהוא מבקש מהקהל להיות בשקט, כי הוא טוען שזה מפריע להופעה ולמוסיקה שהם לא מפסיקים לצרוח. "תפסיקו לצרוח יש פה אנשים שכן רוצים לשמוע את השיר הזה" "אני רוצה לשמוע אותו!" מדהים שככל שהוא מתעצבן עליהם יותר הם רק מריעים יותר. קיצר אחרי זה הוא שר את pigs on the wing ואז מתנצל שהוא התעצבן והם מנגנים קטע בלוז.

Inis mor

New member
שמעתי את הסיפור-לא לפרטים

מעניין אבל-מה הוא עשה בדיוק, המעריץ? שווטרס חשב שהיה לא מכובד... הוא צעק לו משהו, זרק דברים על הבמה, צחק על האף הגדול שלו...מה? ובאמת איך ככה מתוך קרוב ל100 אלף אנשים הוא קלט רק אחד מהם, גם אם זה היה קרוב לבמה! וגילמור לא רצה לעלות להדרן כי...הוא כעס על המעריץ או על ווטרס? בהופעות רבות שהייתי בהן-יש הרבה אנשים בקהל שהייתי יורקת עליהם בעצמי! באיזה מקום אני מבינה את הנושא הזה.

למעלה