שלום ושאלה

gabylevy2003

New member
שלום ושאלה

עוד כשבועיים אנחנו מסיימים תקופה של טיול בהודו ועליה לא נשכח לספר לכם (כשנחזור ארצה) אך היום רק נבקש תשובה: אנחנו מחפשים יעד באזור (לא בהודו) שמתאים לתקופה זו ונוכל להתפנק בו שבועיים. המקום צריך להיות תיירןתי אך לא מושבת ישראלים. אין לנו העדפה לגבי סוג המקום (הר, חוף...) עדיף שהוא יהיה מודרני יחסית (אבל זה ניתן לפשרה). התקציב הוא 500$ לאדם לתקופה של שבועיים (לא כולל טיסה). תודה מראש!!!

jeshu

New member
זה קצת טריקי מודרני זה רק תאילנד.אולי ויטנאם - שם בהחלט אפשר להתפנק על החופים.מקומות כמו מפרץ נה-טראנג או האי פו קואוק בדרום (אבל זה רחוק ממודרני).לחפש חופים חביבים בויטנאם נשמע לי רעיון טוב.אבל זה גם רחוק מהודו - כלומר צריך לטוס לבנגקוק ולטוס משם לסייגון או האנוי.בכל אופן זה נראה לי הכי זול. האופציה השניה היא כמובן תאילנד - רק צריך לחפש מעט את המקומות הלא ישראליים.נראה לי יותר בכיוון של החופים המערביים של חצי האי המלאי מהצד התאי שלו. בהצלחה

gabylevy2003

New member
או קיי

תודה אנחנו נתפשר טיפה על המודרניות, כל עוד לא מדובר בכפרים שלא ראו תיירים מימיהם ואנשים שם יסתכלו עלינו כמו על קופים... מבחינת מרחק - אנחנו לא כ"כ מוגבלים (התקציב לטיסה כ-300$ לכרטיס כאשר לתאילנד עולה פחות מ 200$ )

muga

New member
אולי סרי לנקה?

לא לחלוטין העונה, אבל אפשר להנות עדיין. 500$ לשבועיים זה די והותר. יש שירותים מודרניים (לא ברמת תאילנד אבל יותר מהודו..). המקום תיירותי אך רחוק מלהיות מושבת ישראלים. ואפשר בקלות למצוא שם חופים ומקומות להתפנק בהם...

natyh

New member
והפעם הזו

ולאחר שאיכזבתם אותי : נשאל שאלה בוטה : אם היעד שאציע הוא זה שיבחר מה אני מרוויח מזה ?

gabylevy2003

New member
אתה ענק

וכיוון שכל ההמלצות שלך לגבי דרום-אמריקה היו מועילות, אנחנו נשמח לשמוע לעצתך, ואם היא תתקבל אז בתמורה נסכים לפרסם בפורום (כשנחזור לארץ) רשימה של דברים שדרום-אמריקה עדיפה על הודו לגביהם. נ.ב. ובשביל לא לאכזב את אוהבי הודו אני אפרסם רשימה של דברים שהודו עדיפה על דרום-אמריקה לגביהם.

natyh

New member
תודה

בא ונגיד האמת אני מעדיף משהו קצת שימושי יותר . אבל מאחר והתחנפת כל כך יפה , אני מודה שידי כבולות . אז קבל גם את הטיפ הזה בחינם . פוקרה מכיר בנפאל אגם חביב בקלות אפשר לשרוף שם מספר ימים בשייט על האגם ואם נורא תרצו טוסו לגומסום וחיזרו בטרק דרך אלף המדרגות לטאטופאני מרחצאות חמים לפוקרה . רוצה אחרת : ראפטינג על הטרזולי גאליקנדקי , שלושה ימים וקנח בשמורת הקרנפים הציטואן יומיים , אל תפספסו את טרק הפילים החביב שם ותקפידו לחצות את הנהר עם הפיל . לאחר סיום הטרק בודאי תבינו את תפקידו של הפיל בצבא העתיק . נתי

למעלה