שלום ושאלה

שלום ושאלה

שלום לכל הבנות. בהצלחה רבה לכולן. הלוואי ונגמור כולנו בקרוב עם הסיפור הארוך הזה. ולשאלה - האם אפשר לעשות הזרעות עם זריקות (גונל F) חודש אחרי חודש ללא הפסקה? (אם אין ציסטות) את ההזרעות עם איקקלומין עשיתי חודש אחרי חודש ללא הפסקה, חוץ מפעם אחת כשהיתה לי ציסטה. רציתי לדעת אם אוכל לעשות כך גם עם הזריקות. אני אחרי כישלון מחזור ראשון של הזרעות עם זריקות.

הי סונטינה

אין שום מניעה לעשות טיפול חודש אחרי חודש רצוף, בתנאי שאת עוברת US במחזור (בד"כ ביום השלישי למחזור) לוודא שאין לך ציסטות. אם הרחם נקייה, יאללה לסיבוב הבא והמנצח! בהצלחה

בייבי4

New member
בעקרון לא אמורה להיות בעיה

לפי מיטב ידיעתי אם אין ציסטות אין בעיה לא לעשות הפסקות בין מחזור למחזור. שיהיה המון בהצלחה!

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. יש רופאים שמאפשרים לעשות טיפולים רצופים. אישית אני מאוד לא ממליצה כי ההורמונים מכלים כל חלקה טובה. להבנתי יש צורך לתת לגוף ולנפש לנוח קצת ולחזור לעצמם, ורק אחרי כן לפוצץ אותם שוב שהורמונים. בהצלחה נועם

שינובו

New member
לי לא הרשו

במח' הפוריות שאני מטופלת בה, המדיניות היא לא לעשות טיפול חודש אחרי חודש (אני יודעת שזה קיים בעוד מקומות). מה שכן, מכיוון שיש לי ביוץ סדיר, ביקשתי לעשות הזרעה עם מחזור טיבעי, ואכן הרופא הסכים, כי באמת הבעיה היא לתת הורמונים רצוף. אני עושה מעקב זקיקים כרגיל, ואז אוביטרל, השבחה והזרעה. אם את מבייצת טיבעי, את יכולה גם לבקש. בהצלחה!

עינת ב6

New member
../images/Emo140.gifהי לך...וברוכה הבאה

לשהיה קצרצרה אצלנו...
מצטערת לשמוע על כך שהמחזור הנוכחי לא הצליח...
לגבי ההזרעות... אני עברתי את רובן עם גונל וללא הפסקה למעט פעמיים בהם היה גירוי יתר עצבני וכמה ציסטות חביבות...
אז אם בסוף מחזור הטיפול בודקים ומוצאים שהכל על מי מנוחות , בהחלט שאפשר לעבור טיפול אחרי טיפול!!!
מאחלת לך מכל הלב שלא תצתרכי טיפול נוסף!!!

למעלה