שלום ושאלה

שלום ושאלה

שלום! אני בשבוע 7 להריון. בסוף שבוע אנחנו נוסעים ליערות הכרמל ואני קצת מבואסת מזה שאסור לי לעשות טיפולים . האם אפשר לעשות טיפול רפלקסולוגי בתחילת הריון? האם זה יכול להזיק איכשהו? תודה!

*g99

New member
אסור בשום אופן!

בשלושה החודשים הראשונים (לפחות) אסור לקבל טיפול רפלקסולוגי. אם כבר,טיפול שכזה,לכי אך ורק בחודש רביעי ומעלה ורק אצל מוחה ברפלקסולוגיה שמתמחה בהריון,לא יודעת אם ישנו אחד כזה אבל אני לא הייתי לוקחת סיכון בעניין הזה. בכלל,היום לצערי יש שרלטנים וצריך להיזהר מאוד. בהצלחה

avorly

New member
חתולה הימלאיה, ברוכה הבאה

בצל פורומינו. לפני הכל-
להריון
אני לא הייתי לוקחת צ'אנס בטיפול רפלקסולוגי אצל מישהו שאני לא ממש מכירה את התעודות והידע שלו במקרה כמו שלך. יכול להיות מאוד שמי שמטפל שם מבין במצב עדין והתחלתי כמו שלך, אבל מאוד יכול להיות שלא..... התאפקי מעט, שווה בהחלט בשביל המתנה העצומה שתקבלי בעוד פחות מ- 9 חודשים
בנתיים חפשי (=מוכנה לעזור) מטפל/ת באזור מגורייך שכן יוכל/תוכל לטפל בך ללא חשש לפגיעה באוצר הקטן שגדל בתוכך.

avorly

New member
בשמחה ../images/Emo70.gif אגב,

הזהרי גם מהג'קוזי....... לא מומלץ במצבך.

ELADNIR211

New member
תגובה

אסור לאשה בהריון לעשות טיפול לפני תחילת חודש רביעי וגם במהלך חודש תשיעי [ כדי לא לגרום לצירים ולהקדמת הלידה ] .שירי.

csh018

New member
מזל טוב וברכות להריון

לחתולה הימלאית התשובה שאסור היא לא חד משמעית, משום שאם ההריון היה מלווה בטיפלי רפלקסולוגיה ואותו מטפל ממשיך "לחזק" את ההריון מאד רצוי-מנסיוני. אך אם מדובר בטיפול חד פעמי למטפל חדש, והוא לא מתמחה בטיפולי פוריות, לא הייתי "מקריב" את ההריון, ( במידה וזה הריון יקר ודאי שלא!!!). יש מספיק פעילויות במקום שתוכלי להנות. ובנתיים שבוע טוב שלומי

למעלה