שלום ושאלה

שלום ושאלה

שלום אני חדש בפורום, אני לומד רכיבה עכשיו, כאילו ממש עכשיו התחלתי ללמוד רכיבה. ושאלו אותנו משהו. שאלו אותנו אם אנחנו רוצים לרכב על אותו סוס כל שיעור, או לרכב כל שיעור על סוס אחר. מה ההבדלים? מה עדיף? אני צריך לתת תשובה עד לשיעור הבא שלי (יום שני). אתם יכולים להמליץ לי?

לדעתי......./images/Emo80.gif

עדיף כל פעם סוס אחר כדי להתמודד כל פעם עם בעיות אחרות אבל אם אתה רוצה ממש להתקדם וללמוד לרכב רק על סוס אחד אז תבחר לרכב על אותו סוס בהצלחה ........... אם יש אפשרות של חודש על סוס אחד וחודש על סוסים שונים אז עדיף או שכול חודש סוס אחר

אני ממש לא יודע מה האפשרויות

ואני די מתחיל, אבל אני רוצה להתקדם, כי אני ממש נהנה מזה. אז מה כדי?

גם תלוי לאיזה כיון אתה רוצה להמשיך.

אם אתה רוצה להיות רוכב טוב, ולזכות במדליות- תרכב על סוס אחד. אם אתה רוצה להיות רוכב טוב, אבל לדעת להשטלת על סוסים, לדעת מה הבעיות שלהן ואיך לטפל בזה- תרכב כול שיעור על סוס אחר
ממולץ בחום לרכב כול פעם על סוס אחר.... אגב- ברוך הבא!!!!!
!!!

taz512

New member
המלצה

עד שתרכב לפחות שנה פלוס, תרכב על כמה שיותר סוסים שונים. זה הפילוסופיה שלי. ככה שתוכל לדעת לרכב על כל סוס שקיים. אחרי שתתקדם, מספר שנים אז תתחיל לרכב על סוס אחד,ף ואז אתה מתקדם ביחד עם הסוס לכיוון של תחרויות וכדומה. רוכב טוב= רוכב שמסוגל להסתדר עם כל סוס. טאז, השד והסוסים

דעה אישית...

כרגע אתה ממש בצעדיך הראשונים, לדעתי כדאי לך להתחיל לרכב על אותו סוס לפחות בתקופה הקרובה. בצורה כזו תלמד איך בעצם סוס מתנהג, איפה אסור ללחוץ ולמה. כשתלמד (בערך) איך הוא מתנהג תדע איך להתמקד בבעיות שיציב לך הסוס הבא שתרכב עליו, ככה תוכל להכיר יותר מקרוב בעיקר את נקודות החולשה שלך כרוכב ותחסוך לעצמך לא מעט שיעורים שיסתכמו בנסיון למצוא נקודות חיבור עם הסוס (והרבה לימוד בטוח שלא יהיה שם). דעה אישית.

אמממם

מתוך ניסיון ודעה אישית, אני יודעת שכל עוד אין לך ביטחון מלא בעצמך (או כמעט מלא) עדיף להישאר על סוס אחד שאתה בוטח בו, אחרת לא תתקדם כמעט לשום מקום.

קרא מהר יש לי תשובה הורסת!

אתה יותר צריך להחליט על זה באופן אישי ופרטי ועל העדפה שלך! אבל אני מעדיפה לעשות על סוס אחדד תקופה מסוימת של כמה שיעורים רצופים ואז להחלייף סוס ולעשות איתו גם תקופה מסוימת! ושתכיר את רוב הסוסים תחליט על מי אתה הכי רוצה לבלות את שיעורי הסוסים!!!

shaililo

New member
אני חושבת...

שבגלל שאתה עדיין חדש בתחום אתה צריך לרכב רק על סוס אחד. אני רוכבת ככה, רכבתי שנתיים על אותו הסוס עד שכבר הכרתי אותו מכל הכיוונים, עשיתי איתו את כל התרגילים, ממש הכל הכל. אחר כך בנסיבות הקיימות עברתי לסוס אחר ואני רוכבת עליו כבר שנה, מתחרה איתו... עדיין לא הולך לי מושלם אז אני ממשיכה עליו. לדעתי אם אתה מתחיל אתה צריך לרכב על אותו סוס ולהכיר אותו, רק אחר כך לעבור לסוסים אחרים ולנסות להבין אותם, אחרי הכל כל סוס שונה מאד מהאחר. בהצלחה.

למעלה