שלום ושאלה
אני נשואה מעל 10 שנים.
מהיום שהכרתי את בעלי-תמיד היה איזה חבר טוב לצידו-שהיה מקפיד לטפח קשר איתו באופן די אובססיבי.
וזה לא משנה אם החבר היה רווק או נשוי. (אין לי שום ספק לגביי משיכתו המינית אליי או לנשים בכלל).
(בנוסף אין לי ספק שלא היה לו מעולם קשר מיני עם גבר או עם אחד מהחברים שציינתי).
אבל תמיד קורה-שכאשר החברות עם חבר מסויים מתנתקת מסיבה כלשהי..היה נכנס לתמונה חבר טוב אחר
(נניח במסגרת העבודה) שהוא "נקשר" אליו רגשית. "מעריץ" אותו. זה מתבטא בכך :
כאשר שמו של החבר מוזכר בינינו בשיחה,הוא מדבר עליו טובות ..מציין את יתרונותיו מעלותיו וכו'.
ואם קורה שהחבר נעלם לו לכמה ימים או לא חזר לטלפונים.. אז הוא שולח אליו הודעות SMS :
לאן נעלמת לי וכאלה...וממש "נעלב" על ההתרחקות.
השאלה שלי היא כזאת:
האם הצורך הזה בקשר "ריגשי" עם חבר טוב יכולה להעיד שיש לו נטייה מינית גם לגברים?
או שיש גם מקרים של גברים שנהנים /שיש להם צורך נפשי לגבר/חבר טוב שיהיה לצידו ?
אני אודה באמת לכל אחד שיוכל לכתוב לי את דעתו בנושא. האם יש לי דרך בכלל לדעת משהו כזה?
תודה.
אני נשואה מעל 10 שנים.
מהיום שהכרתי את בעלי-תמיד היה איזה חבר טוב לצידו-שהיה מקפיד לטפח קשר איתו באופן די אובססיבי.
וזה לא משנה אם החבר היה רווק או נשוי. (אין לי שום ספק לגביי משיכתו המינית אליי או לנשים בכלל).
(בנוסף אין לי ספק שלא היה לו מעולם קשר מיני עם גבר או עם אחד מהחברים שציינתי).
אבל תמיד קורה-שכאשר החברות עם חבר מסויים מתנתקת מסיבה כלשהי..היה נכנס לתמונה חבר טוב אחר
(נניח במסגרת העבודה) שהוא "נקשר" אליו רגשית. "מעריץ" אותו. זה מתבטא בכך :
כאשר שמו של החבר מוזכר בינינו בשיחה,הוא מדבר עליו טובות ..מציין את יתרונותיו מעלותיו וכו'.
ואם קורה שהחבר נעלם לו לכמה ימים או לא חזר לטלפונים.. אז הוא שולח אליו הודעות SMS :
לאן נעלמת לי וכאלה...וממש "נעלב" על ההתרחקות.
השאלה שלי היא כזאת:
האם הצורך הזה בקשר "ריגשי" עם חבר טוב יכולה להעיד שיש לו נטייה מינית גם לגברים?
או שיש גם מקרים של גברים שנהנים /שיש להם צורך נפשי לגבר/חבר טוב שיהיה לצידו ?
אני אודה באמת לכל אחד שיוכל לכתוב לי את דעתו בנושא. האם יש לי דרך בכלל לדעת משהו כזה?
תודה.