שלום ושאלה

שלום ושאלה

יש לי בעיה , אני סטודנטית ויום חמישי יש לי מבחן, כן כן מבחן בחמישי, אבל הבעיה היא לא המבחן אלא בכלליות, לאחרונה אני נהיית מצוננת יותר ויותר פעמים ,מרגישה חולשה וחוסר ריכוז אני חושבת שזה בגלל שהתזונה שלי לקויה , אני מחפשת משהו שיחזק אותי מבחינת המערכת החיסונית כי נמאס לי פשוט כל הזמן להיות מצוננת תודה

0 אור 0

New member
צודקת לגמרי

את צריכה להגיע לאבחון אצל מטפל הוליסטי שמשלב תזונה עם שיטה נוספת (אני כמובן משוחדת לרפלקסולוגיה אבל באמת שלאיזון וחיזוק כללי רבות השיטות המתאימות), בהחלט זה הזמן להתחדש ולהתחזק לקראת החורף וכמה טיפולים יחד עם ישום ההמלצות של המטפל יעשו לך את זה.

למאיה פרז היקרה - עידוד נפשי../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

וביטחון עצמי - את טובה וחכמה לפחות כמו אחרים. התרגשות ופחד מכישלון - מחלישים את כושר החיסון הטבעי - כך, הגוף הפיזי פגיע יותר לחוליים. נכון, אכילה בריאה היא תמיד בריאה וכדאית - הן על-מנת להבריא וגם על-מנת למנוע חוליים בעתיד. אם נמאס לך - זה הזמן וזו העת לעשות שינוי. אכלי פירות העונה - רעננים וטריים ובצורתם הטבעית. אכלי סלט ירקות, שמכיל מגוון ירקות עליים, עגבניות הרבה לימון, מלפונים, שום, בצל, פלפלים וכדומה. כמובן, אם את יכולה ומתאים לך. זו עצה כללית לאדם, שבדרך כלל בריא ואין לו משהו חריג בבריאותו. פירות וירקות רעננים וטריים - מאזנים את עודף החומציות בגוף על-פני הבסיס - שזה ה"הצטננות" ומרבית החוליים. אולי פעילות גופנית - ריקוד למוזיקה שאת אוהבת בביתך - לסירוגין עם הלמידה - או במקום אחר, שחיה בים, שירה בסגנון אהוב עליך לבד או עם חבר'ה ועוד רעיונות שעושים לך טוב על הנשמה. נשימת אויר הים התיכון ומראהו, שמרחיבים דעתו של אדם ומצלילים את מוחו. בהצלחה ובשורות טובות
שלומית נצח

יעל ND

New member
לפינקית

אז מה את רוצה שיענו לך בפורום? הרי את לא חושבת שניתן לבחון את תזונתך דרך הפורום כמו גם לא ניתן לבנות לך דיאטבה דרך הפורום. אם השאלה שלך היא בעצם, האם תזונה לקויה יכולה לגרום למערכת חיסונית ירודה, אז התשובה היא כן, והיא תמיד עושה את זה אפילו עם הכי חזקים. (איתם זה לוקח לה קצת יותר זמן, זה הכול)

תודה לכל העונים

אני יוצאת עוד מעט למבחן אבל רציתי להודות לכם על התגובות, אני אחפש באמת מטפלת טובה אולי אני אעשה שילוב של דיקור סיני ונטורופתיה בינתיים התחלתי לקחת מולטי ויטמין של סולגאר ולקחת אומגה 3 גם של סולגאר ,אני מקווה שזה יאושש אותי לבינתיים , יש המלצות לנטורופתית טובה באיזור המרכז? לגבי מדקרת אני אשאל גם בפורום של דיקור סיני,אה וגם מה דעתכם על צום מיצים להתאוששות?

למעלה