שלום וצהריים טובים

שלום וצהריים טובים

הרשומה החדשה בבלוג שלי: שאלות אליכם ואני מבקשת תשובות, עוסקת בשאלות לגבי שירות מוניות ספיישל. זו ההזדמנות שלכם להגיד את כל מה שיש לכם בנושא, ותאמינו לי, שיש מי שמקשיב, יש מי שיקרא את התגובות בעיון ויתייחס אליהן, לכן אשמח אם תענו על השאלות, ואף תוסיפו עליהן בבלוג שלי.

חבל...

שאתם לא עוזרים לי לעזור לכם. בבקשה, תגיבו, תכתבו את הצרכים המיוחדים שלכם, כי זה למענכם, כדי שגם אתם תוכלו להזמין מונית מהבית, כשאתם צריכים, מבלי להיות תלויים באיש. אם אתם לא תגידו מה יכול לשנות עבורכם, השינויים לא יתבצעו. בבקשה, תבינו, אני עובדת בתחנת-מוניות, בעל-הבית קורא את התשובות על הסקר, הוא מעוניין לשפר את השירות, אבל איך הוא יוכל להתחשב בצרכים המיוחדים שלכם, אם הוא לא יודע מה הם? אני שומעת, אני לא יכולה לספר לו על הקשיים שלכם, את זה הוא צריך לדעת ממקור ראשון, ממכם. כשתחנה אחת תתחיל להתחשב בכם, מהר מאוד גם תחנות אחרות בכל רחבי-הארץ יבקשו גם להתחשב בכם, ויאמצו את הדרך והשיטה להתחשב בכם. בבקשה, עיזרו לי לעזור לכם.

ועוד דבר קטן...

זה מתחיל מכאן, אולי בעיניכם אין לזה חשיבות גדולה כל-כך, כי אתם רגילים לחיות בלי להזמין מוניות, אבל זו ההתחלה, ומכאן דברים יכולים רק להתגלגל באופן חיובי ומתחשב יותר עבורכם. תנסו להגיד את דבריכם, לנסות זה לא מזיק לאיש.

למעלה