שלום וערב טוב

fresh mishmesh

New member
השלמות

כפר בילו- ברנר בית עובד- אני חושבת שברנר גם, אולי גדרות, אבל גדרות לא ממש בתנועה רנתיה- מטה יהודה/מודיעין/דרום שרון? כפר ורבורג- באר טוביה שדי חמד- דרום שרון חצב- באר טוביה אוהד- אשכול פריגן- אשכול

בית עובד זה בגן רווה!!

אמרתי כבר... וגדרות צופיפניקים.. למדתי איתם שנה שעברה וניפגשתי איתם אתמול.. היה טוב

fresh mishmesh

New member
את באמת חושבת שאני באמת קוראת כל

תגובה ותגובה בשרשורים?... אני קוראת בערך שתיים, כדי להבין מה קורה ובאזור של ברנר, גדרות, גן רווה אי אפשר להבדיל איפה מועצה אחת נגמרת והשניה מתחילה אז סליחה רבה שטעיתי במיקום

אז ככה...

טל שחר- מטה יהודעה כפר בילו- גזר בית עובד- נראה לי גן רווה נתיב העשרה- חוף אשקלון קדרון- ברנר כפר ורבורג- באר טוביה חצב- באר טוביה עידן- ערבה תלמי יחיאל- באר טוביה נטעים- גן רווה נבטים- בני שמעון גיאה- חוף אשקלון צוחר- אשכול עין זיוון- רמת הגולן הדר עם- עמק חפר חופית- עמק חפר רנתיה- אולי דרום שרון דקל- אשכול עין אילה- חוף הכרמל שדי חמד- דרום שרון כפר דניאל- מודיעין אוהד- אשכול מגדים- חוף הכרמל פריגן- אשכול

יפעת איפה מצאת?

בארגז עם כל הקלסרים? אני ויותם לא סיימנו לצייר על הקירות ואנחנו חוזרים ביום ראשון, את באה?

דיברתי עם כל הגרעין

והם מבקשים שלא תיקחו כלום מהארגזים. אלה דברים שצריכים להישאר לגרעין הבא. חולצות וכאלה זה בסדר אבל אלויס לדוגמא צריך להישאר. תגיד את זה גם לחברים שלך. אל תקחו משם דברים.

הכי מעצבן

זה שאתם לא סומכים עלינו במיל...הדבר היחיד שלקחנו משם זה זוג חולצות כחולות של צעדת ירושלים לפני שנתיים וגם זה אחרי שדיברנו עם נתן וטל...

תרגע כאן ועכשיו!

אמרתי את זה באופן כללי. לך ולכולם. על כל דבר שיש בגרעין ובמיוחד על הארגזים. עליך אני סומכת שלא תעלים את תכולת הגרעין, אבל יש כמה אחרים...

והנה הסיכום../images/Emo26.gif

תודה רבה לכולם!!! טל שחר- מטה יהודה הדר עם- עמק חפר חופית- עמק חפר כפר בילו- גזר בית עובד- ברנר / גן רווה רנתיה- מודיעין נתיב העשרה- חופאש קדרון - ברנר /גן רווה דקל- אשכול כפר ורבורג- באר טוביה עין אילה- חוף כרמל שדי חמד- דרום שרון חצב- באר טוביה עידן- ערבה כפר דניאל- מודיעין אוהד- אשכול תלמי יחיאל- באר טוביה נטעים - גן רווה נבטים- בני שמעון מגדים- חוף כרמל גיאה- חופש צוחר -אשכול עין זיוון- רמהג פריגן- אשכול כפר פלד- _________ לכיש [מושב] -__________ גבע כרמל- טבעון, רמת השרון וחבצלת השרון אלה מועצות מקומיות??? תודה רבה לכולם ויום טוב!!!

למעלה