שלום וערב טוב.

Makashaka

New member
שלום וערב טוב.

שאלה לי אליכם חברי פורום נגני אמפי3. אני היום קניתי את הנגן הכי "פושטי" משנקרא. נגן של חברת IKO, 2 ג'יגה, קטנטן פצפון בגודל של אגודל, ללא מסך. (HM 1159 2 GB) בסכום כנראה ששווה בערך כמה שהנגן הזה ישרוד - 120 ש"ח בקרביץ. בכל אופן שאלה לי כזאת אליכם. מישהו מוכן להסביר מתי אני יודע שהוא טעון? בחנות הסבירו שהוא נטען ע"י חיבור ליו אס בי בזמן שהוא דלוק. אבל אין לו שום "מד" שעל פיו אפשר למדוד מתי מספיק. אם אני משאיר אותו ללילה שלם האם זה יכול להזיק למכשיר במידה ואני מחבר אותו כל לילה, ללילה שלם? או שזה לא משנה כלום, בדיוק כמו פאלפון? (מעולם לא היה לי נגן נטען ביואסבי, לכן העניין זר לי לחלוטין). נ.ב אני אשמח אולי אם מישהו שמכיר-שמע-יש לו את המכשיר, יביע את דעתו לגביו כאן. ניסיתי למצוא מעט דעות לגביו, אבל לא מצאתי. בתודה רבה מראש. מקס.

tweeg

New member
תשובה

אפשר לחבר אותו כל הלילה,טעינה אמורה להיות 5-6 שעות מקס', עדיפות לטעינה ארוכה מאוד בהטענה ראשונה נראה לי שהבנת מהמחיר שלו ומקום הקניה את דעתנו הכללית עליו

מושו 21

New member
נקווה שלא אבל ..

תוך כמה ימים תראה מה יקרה לכפתורים הראשיים בפרונט של הנגן ... (במקרה הטוב יתחילו להסתובב ובמקרה הרע יתפרקו לגמרי מהנגן ..) כמו שאמרתי - נקווה שלא. :)

למעלה