שלום ועזרה קלה

• פותח הנושא k976
  • פורסם בתאריך

k976

New member
שלום ועזרה קלה

היי לכולם השתחררתי ב1 ל1 04 מרצוני בתפקיד נגד לוגיסטיקה ואני לא מוצא את עצמי בשוק האזרחי לאחר הרבה ניסיונות של הסבת מקצוע השוק האזרחי רצחני ופוגע . עלו בי געגועים לצהל כי באמת הרווחתי 3 וחצי נטו וחשבתי לשפר את זה באזרחות לא פיטרו אתי ושמעתי על השינויים שצהל עובר כמו כח אדם מעדיף את השינויים האלו מאשר בעל בית פרטי רודה ועושק שכר . מבקש עזרה מאנשי הלוגיסטיקה פה או שאתם מכירים אם מישהו רוצה לעזור לאדם פשוט כמוני לחזור למעגל העבודה בצהל הכל תקין אצלי יש לי המלצות טובות והכל האימייל שלי לקבל קורות חיים ופרטים נוספים הוא [email protected] ובעזרת השם הכל יסתר תודה מראש חגי

deathcaster

New member
חמוד שלי

אני הייתי נגד לוגיסטיקה, ברחתי מצה"ל, אחרי שישבתי על מינוי רנ"ג 4 שנים, ואין מאושר ממני. תפוס את עצמך בידיים, הממוצע למציאת עבודה נורמלית בשוק האזרחי הוא כ-10 חודשים, תתאזר בסבלנות ובינתיים תעבוד בעבודות מזדמנות. ותשמע לי, לך תלמד משהו , אחרת תשאר מחסנאי/פועל שחור כל החיים שלך. אני לומד כבר שנה שנייה הנדסת ביוטכנולוגיה ואני מאוד מרוצה, נכון , חרא עכשיו, תקופת מבחנים, עובד כשומר בלילות, אבל אני עשוה משהו מהחיים שלי. אין לך מה לחפש בצבא, עבדת אצל בעל בית פרטי והתאכזבת ? נו אז תחפש מקום אחר. קל להגיד נכון, אבל החיים הם לא דבש. אני אתיאיסט אבל אומרים שהשם לא יעזור לך אם לא תעזור לעצמך. קח את עצמך בידיים.

k976

New member
היי לך

שלום לך עשיתי כל מה שצריך למדתי מקצועות אחרים וחיפוש עבודה באיזור המרכז וכל הארץ אן לי קשרים ככה זה הולך בחוץ הרוע שולט במקומות עבודה הגעתי למצב כזה נמוך ששנתיים אני לא מוצא את עצמי אם היה לי קצת כסף נזיל הייתי הולך להיות עצמאי . בצהל היה לי טוב ולחץ חברתי להרוויח יותר גרם לי להשתחרר מרצוני למרות שצהל כיום היא המסגרת הכי אמינה אפילו בבנקים יש הלנת שכר כל הזמן אני בתביעות על זה ואין מי שיגן עלייך אם אין לך חבר עורך דין בצהל הכל בזמן אני לא רוצה מינוי רנג מוותר על זה אני רוצה שקט נפשי הייתי מפקד ימ"ח שנתיים אחרים היו בטן גב ואני פירפרתי עד שהתמוטטתי נפשית . בצהל יש הרבה יתרונות למרות השחיקה כנראה שהייתי צריך חופשה ללא תשלום אבל אני אופטימי . מי יתן ואצליח לחזור למערכת שוב אשמח לשמוע

deathcaster

New member
תגובה

אם תכתוב אם סימני פיזוק אני אבין אותך יותר טוב. חחחחח..... גם אני הייתי מפקד ימ"ח, מה סגרו לך את האגד תחזוקה והלכת הביתה ?
תשאל חברים שלך אם כדאי לחזור היום לצבא... אתה עלול להיות מופתע, במיוחד אם יש לך חברים בעולם הלוגיסטיקה.

k976

New member
היי לך

אהלן היחידה נסגרה זה היה צפוי ישבתי בתוק פיקוד העורף היינו 4 נגדים ו10 חיילים ימ"ח חר"פ אחלה מקום זה רמה ד אבל היה לי הכול וכל הפינוקים האפשריים . סגרו רק הלוגיסטיקה באנשי הרפואה לא נגעו כלל שווה להיות נגד בחיל הרפואה יותר מבלוגיסטיקה . אני יודע הכל מה קורה בצהל מעדיף את זה מאשר בחוץ והסיבות הם משכורת בזמן מבלי להלין שכר המעסיק האחרון גנב לי שעתיים כל יום שזה היה 60 ש"ח ובנוסף שעיטים ומה שאני צריך לעבודה נאמר במפורש מאחראי עלי להביא מהבית וזה מעסיק שקנה את אייס קנה ובנה ואוטו דיפו. שמעתה על תוכנית ויסכונזין אם שמעת תיתפלא כמה אנשים עם תואר נימצאים שם היום מחפשים אישיות ואופי יותר מאשר תואר והדרישות רק עולות ממחסנאי. פשוט דורשים רשיון ג מלגזה מהנדס תעשייה וניהול וכו כדי שכמה שיותר יוכל להרוויח עלייך . לא סתם אני כותב ועד שאתה נכנס לעבודה וניתקל בחומר האנושי ומניפולציות שהוותיקים עושים ולא הותיקים מנסים לדרוך ולהשפיל ולהאשים אותך ולהרוס ולהאשים אותך במצח נחושה זה במקומות עבודה מפחדים שתתפוס להם את המקום וכדי שיצטרכו אותם במקום עבודה שלא ישתלם לפטר אותם עברתי את הכול וגם בצהל . משכורת בזמן ארוחה מיקלחת כל מה שצריך אתה מקבל נכון דירוגים ועדות שיעשו מה שהם רוצים בסוף אתה יודע ישימו מודעות דרושים כמו שראיתי שמחפשים מדריך נהיגה . אני באמת רוצה לחזור יש לי יכולות מעדיף רמה ג מאשר א השיחרור היה טעות המצב מאוד קשה עבודות יש רק במרכז ונסעתי כל יום לתל אביב מבלי שישתתפו איתי בנסיעות באגד שילמו רק לדן אם הייתי עובד 15 שנה היו משלמים ואם הייתי אומר מאשקלון לא היו מזמנים אותי לראיון כלל ועשיתי את התרגיל הזה. מקווה למצוא קשרים שיכלו להכניס אותי שוב למערכת . במצב של היום שווה להיות עצמאי מאשר שכיר בכל ראיון שהייתי וציינתי שאני מעריך את משכורתי 6000 7000 הזכירו לי שיש מהנדסים במיחיר פחות מיזה וירדתי ל4000 נטו פלוס שעתיים ביום מתנה למעסיק . אשמח לדבר איתך בפון הנשתמע?

deathcaster

New member
תשובה

לא, לא תדבר איתי בטלפון צר לי. אתה צריך להנמיך ציפיות, מה גורם לך לחשוב שמגיעה לך משכורת של 7 אלף ש"ח ? אתה באמת צריך להשתמש בסימני פיסוק, אני לא צריך לפענח את מה שאתה כותב. שאני השתחררתי , נחתי קצת, שרציתי למצוא עבודה, יומיים אחרי שהחלטתי לחפש עבודה , התחלתי לעבוד ואני עובד באותה עבודה כבר שנה וחצי, צריך רק לדעת לחפש. ולא להתייאש. והכי חשוב צריך להנמיך ציפיות, בתור נגד תחזוקה, אתה ממש לא שווה בתור עובד מתחיל 7000 ש"ח, ונכון יש מהנדסים שמרוויחים פחות. אתה תמד יכול לעבוד ביותר מעבודה אחת כדי לפרנס את עצמך. המצב קשה ? אז אתה מחכה לצה"ל שיציל אותך ? יש לך מושג כמה בצה"ל על כל תפקיד כיום יש 100 קצינים/נגדים שמחכים לתפוס אותו לפני שיפטרו גם אותם ? אתה צריך להיות מודע שע"פ תוכנית "קלע 2008 " צה"ל מתכנן לפטר עו מאות משרתי קבע, אז מה גורם לך לחשוב שצה"ל מחכה לך בזרועות פתוחות ? אני לא סתם אומר לך שתמצא את עצמך באזרחות. אתה מחפש עבודה מסודרת ? או מחפש להתפנק ? כי כל מה שסיפרת עכשיו זה שפשוט לא התרגלת לאזרחות ששם עובדים ואתה מתגעגע למרכז הובלה / בה"ד 6 ששם מורי נהיגה לא ממש עובדים.

k976

New member
היי

ערב טוב 7000ש"ח ברוטו ולא נטו זה שכר הממוצע במשק אם האחריות שיש להבדיל מצהל פה זה כסף בדיקת פוליגרף אם חסר. למחסנאי או כל וחומר מנהל מחסן זה תפקיד לא קל באזרחות הרבה עירנות ושליטה וכו. אני לא מחפש להתפנק עבדתי קשה גם בצהל אבל היה לי את תכנון עבודה את הראש גדול שהגדלתי אחריות אהבתי מה שאני עושה היום במבט לאחור . גם אני פעם הייתי מוצא בציק עבודה ותמיד אמרתי מה לא יכול להיות שאין עבודה אבל שאתה רואה את מה שקורה שמצפצפים על החוק ובאמת קורעים לך את הצורה. פעמיים חשבתי שיש לי פריצת דיסק והלכתי לטיפולים ולבדיקות אפילו לא שאלו לשלומי . לדוגמא חבר שלי עבד שנתיים שומר למד מדעי מחשב ופיתאום הודיעו לו שהוא הולך למבחני מיון וקיבל תפקיד בחברה עצמה לא דרך כח אדם שזה באיזור שלי זה כמו לזכות בלוטו אפילו לסדר לי הוא לא הצליח ויש לו מעמד שם ככה שצריך גם מזל . תמיד אמרתי מי שיש לו כסף וקשרים והוא מאיזור המרכז אז אין לו בעיה ובאמת עדיף לו לא לחתום קבע . תנסה להבין למה כולם רוצים להכנס לחברות ממשלתיות צהל קיצץ ופיטר הכי הרבה ו20000 איש נכנסו בתור עובדי מינה שאלו המקושרים ותבין לבד למה מעדיפים ממשלתי ולא פרטי. צהל פשוט למד את השיטה שיש בחוץ ובגלל זה הקבלנים גונבים ומרמים את צהל אילה שזכו במכרזים . זאת שיטה שתתפוצץ בפנים כי אנחנו לא אמריקה אני תמיד אמרתי ובצדק אנשים מפחדים אני רווק ואני מחפש עבודה בירושלים כדי להתמקם סופית וגם אני אוהב את ירושלים לכן אני בודק הצעות מתראיין וכו . הטובים לא ממהרים לעזוב מקום עבודה כי היום וותק זה קלף ואתה בעמדה בכירה ואתה חשוב במקום עבודה כי אתה מנוסה ולכן מקשיבים לך יותר לכן אני אומר כל המבחני מיון וכל החארטה הכל קישקוש מי שמפיל זה מי שעובד איתך אני אופטימי ומקווה לטוב שיטת הקבלנים זה מה שייהרוס את המשק הניצול והלנת שכר לצהל יקח קצת להבין את הטעות ובסוף יודע מלחמה והתקנים יחזרו . היום אני מפוכח ובוגר יותר אין לי סנטימנטים לאף אחד בצהל או במערכת האזרחית למדתי לזהות שועלים הייתי ילד טוב תם וישר ואכלתי אותה אך אומרים צריך לתת מרפקים מידי פעם . אני לא יכול להיות מורי נהיגה אבל מה רע להם שומרים על בראיותם וגבם כמה עוד נשאר אנשי קבע לפטר אחרי ה6000 כבר לא רואים אנשי קבע בחוצות העיר .

deathcaster

New member
תגובה

חגי א. לא צריך לפנות אלי במסריפ פרטיים, אתה לא יחיד במצב שלך, ודיון זה יכול לעזור לאחרים. ב. אין לי כוח לקרוא את המגילה שלך ללא סימני פיסוק. אני לא גשש בלש,שתכתוב נורמלי, אני אקרא.

למעלה