שלום ועוד...

גגגיללל

New member
שלום ועוד...

שלום וכל הכבוד! ולשאלותי: א. יש לי רק את הדיסק החדש- ההופעה, והתלהבתי מאוד, מה כדאי לקנות עכשיו?< (אני מכירה גם את נגיעות) ב. מתי ואיפה יש הופעות של ברי בקרוב?

היי ../images/Emo24.gifברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo79.gif

מקווה שתהנה איתנו בפורום
אלבום ההופעה הכפול באמת שווה! (וגם הבונוס האקוסטי
) אלבומים נוספים שהייתי ממליץ עליהם... טוב זה קצת מורכב יותר
האלבום המומלץ ביותר שלי ושאני חושב שהוא הכי הכי הוא 'סימנים של חולשה' אבל אני ממש לא ממליץ לקנות אותו בתחילה אולי כדי להתחיל עם האלבום הראשון שלו "הכל או כלום" או עם "נגיעות" שאמרת שאת כבר מכירה את סימנים הייתי שומר לשלב מאוחר יותר למרות האהבה שלי אליו
שיהיה בהצלחה ומקווה לראות אותך פה עוד הרבה

איש23

New member
שלום גם לך ../images/Emo13.gif

אני ממליץ לך בשביל התחלה את "הכול או כלום"-בדיסק הזה מכירים את ברי מההתחלה עם השירים היותר מפורסמים ופחות מתוחכמים. בקשר להופעות-ההופעה הבאה היא ב-3.4 בסיטי הול בחיפה.

CaerBannog

New member
לדעתי

לא שווה לקנות את הכול או כלום, דיסק נחמד, אבל לא מהנה מדי, קצת בנאלי, סימנים אולי קצת מחוספס להתחלה, וקצת לא ברור מספיק, אז אפשר את חם על הירח אות את האחר...,

חם על הירח הוא אלבום כבד יחסית

ממש קשה לפתוח בו לדעתי
נגיעות אולי הכי קל להתחבר אליו כי הרבה ממנו היו סינגלים

CaerBannog

New member
נו, אבל הוא אמר שהוא מכיר את נגיעות

אולי יותר כדי לו ללכת על האחר, הוא סביר להתחלה, ניתן להנות ממנו גם שהחיבור הוא יחסית "שיטחי", אבל חם על הירח זה כזה דיסק אדיר.. שקשה לו להמליץ עליו...

אני מניח שלו = לא

חם על הירח וסימנים הם דיסקים "כבדים" יחסית לשאר האלבומים לא הייתי ממליץ להתחיל איתם... אבל... הכי כדי ללכת לפי סדר יציאתם לשוק

למעלה