לא אני לא
ב בלבלונת New member 21/4/04 #32 מוריייייייי נראה לי שאוטוטו נפתח לך פה מועדון מעריצים... סנטר, מה יהיה???
מ מורי לנצח New member 21/4/04 #20 מחררררררר../images/Emo12.gif אני אהיה כה רחוקה ... ואין שום בעיה אנחנו נראה מי ישחק ומי לא
מ מורי לנצח New member 21/4/04 #24 לא קשור אליייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קשור זה בטוח!! לא אלי זה גם !!! השאלה היא אם אתה כבר קשור ... מי קשרה אותך?
לא קשור אליייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קשור זה בטוח!! לא אלי זה גם !!! השאלה היא אם אתה כבר קשור ... מי קשרה אותך?
W WorldCenter New member 21/4/04 #27 לא יודע אולי תספרי לפורום מחר בדיוק - מי קשרה אותי ובאילו נסיבות ובצבע פרווה?!
J jenngirl New member 21/4/04 #33 מריה!!שוב היית איתה?!../images/Emo82.gif שוב הלילה הסוער עם מריה שקשרה אותך באזיקים פרוותים ורודים?
מ מורי לנצח New member 21/4/04 #34 ../images/Emo12.gif למה שאני אדע ש @#%^ קשרה אותך באזיקי פרווה ורודים ?
ב בלבלונת New member 21/4/04 #25 יאאאאאאאאאאאא ../images/Emo122.gif עשיתם לי סחרחורת אני כבר לא עוקבת... אבל נשמע שיש פה טיזינג רציני... אני מפריעה באמצע משו???
יאאאאאאאאאאאא ../images/Emo122.gif עשיתם לי סחרחורת אני כבר לא עוקבת... אבל נשמע שיש פה טיזינג רציני... אני מפריעה באמצע משו???
ב בלבלונת New member 21/4/04 #31 נראה לי שהפרווה של האזיקים בורוד מחריד... אתם יודעים שגיליתי לפני יומיים שיש חנות סקס בתלפיות... ה ק צ ע ק ת ה ??? אופו עוד יש? בטח סנטר יודע
נראה לי שהפרווה של האזיקים בורוד מחריד... אתם יודעים שגיליתי לפני יומיים שיש חנות סקס בתלפיות... ה ק צ ע ק ת ה ??? אופו עוד יש? בטח סנטר יודע
ב בלבלונת New member 21/4/04 #37 פששששששש... אוטוטו אני אתחיל לקנא... בעצם אתה לא יודע שיש עכשיו איסור על צילומי סרטים כחולים??? בגלל השחקן שחזר עם איידס לפחות אתם זהירים ??
פששששששש... אוטוטו אני אתחיל לקנא... בעצם אתה לא יודע שיש עכשיו איסור על צילומי סרטים כחולים??? בגלל השחקן שחזר עם איידס לפחות אתם זהירים ??
א אליאור המקורי New member 21/4/04 #36 רק אתמול גיליתי שיש גם בבניין כלל.. אם זה עוזר לך. ולא, לא נכנסתי לשם.