שלום ונעים מאוד!!

doronix

New member
שלום ונעים מאוד!!

אני דורון, אני חדש פה, אני מנסה להקים חממה, קונסטרוקציה כבר עומדת, עליה מונחת רשת צל חד שכבתית כחולה, מע' מים כבר בתוכנית. אבל בגדול אני לא יודע מה אני עושה!!!!!!! מישהו מוכן לעזור לי מנסיונו העשיר????

doronix

New member
מישהו???

מוכן לעזור?? למישהו פה יש בכלל חממות??? הלו???? קישורים, טיפים, רעיונות?????

aviah

New member
מה גודל החממה?

אתה מתכוון לעשות לה הכנה בעצמך?

doronix

New member
חממי!!

החממה היא חממת קשתות בערך 7 על 10. אני מתכוון להכין אותה לבד (מצוייד ב2 ידיים טובות וג'פקה). הקשתות כבר עומדות, רשת הצל מאוזקת עליהם. שאלות: 1. לגבי אוורור מתי לפתוח למה וכמה? 2. השקיה: שפירצרים, טפטפות, ומאיזה סוג? 3. חשיבות הניילון העוטף בקיץ? 4. מה שלב הבא?? 5. תודה מראש!! ופנקו אותי ברעיונות!

aviah

New member
אוורור והשקיה

1. אם החממה מכוסה רק ברשת צל, אין צורך לאוורר. 2. אם אתה מתכוון לניילן אותה, עשה זאת לקראת החורף. יכול להיות סיוט להיכנס לחממה מנויילנת בקיץ - לך וגם לצמחים. 3. השקיה - בהתאם למה שאתה מתכוון לגדל שם. שפריצרים עוזרים ליצור לחות גבוהה בתוך החממה (הטיפות מתאיידות ומתעבות על הניילון). אגב, את האדמה כבר הכנת?

doronix

New member
ואוו תודה!!

באמת תודה, זה בערך מה שחשבתי ואני רק היתי צריך את העידוד הזה.... בכל מקרה אני מתכנן לעשות ערוגות (ערוגות תחומות ע"י קרשים) בחלקים מסוימים וגידול והנבטה בעציצים (על שולחנות או מדפים), של צמחיה אחרת, אני גר בדרום רמת הגולן ככה שלא נראה לי שאני יצטרך לעשות איזה שהוא טיפול באדמה. אם יש עוד טיפים אני אשמח ביותר. המלצות על צמחים מענינים גם כן יתקבלו בברכה. שלום ותודה על הצמחים דורון שלג

ronennnn

New member
אני חושב

שבקיבוץ כברי מתעסקים עם חממות לגידול ביתי. אם יש להם משתלה אז הם בודאי יוכלו להסביר לך

דובב

New member
מה בדיוק עוד אתה רוצה לדעת?

אם תאמר מה אתה רוצה בדיוק לגדל שם,מה סוג הקרקע וכו אולי אוכל לתרום לך קצת מניסיוני הפעוט

למעלה