שלום ונעים מאוד

ממש

אבל ממש לא יכולה לדבר על דברים כאלה עם חברות או עם הבעל. זה משהו שהוא שלי, אישי, פרטי מאוד. יש דברים שבהם לא משתפים את האנשים הקרובים וזה לדעתי אחד מהם. זה משהו מאוד אינדבידואלי כמובן, אבל כך אני רואה את הדברים. תודה בכל אופן

נכון מאוד!

ואת יודעת מה? לפעמים האוזן הקשבת נמצאת דווקא אצל זרים, ולפעמים הכי קל זה לדבר עם זרים מוחלטים על לבטים ושאלות, מבלי שישפטו או ירימו גבות או יזדעזעו. תודה חמודה, והמון טוב גם לך!

שלום ונעים מאוד

כתבתי בפורום השכן, אבל המליצו לי לכתוב כאן, מאחר וכאן ישנן בנות בוגרות יותר ואולי כאן אקבל תשובות. אני בת 45, נשואה ואם לילדים. לא סתם בחרתי את הניק שלי, כי אני באמת רוצה ובאמת מהססת. אני לא יודעת אם להגדיר את עצמי סטרייטית או גם וגם. מעולם לא הייתי עם אישה במובן המיני של המילה. הפנטזיות החזקות ביותר שלי הן על סקס עם אישה. אני מדגישה את המילה סקס ולא חברות או אהבה, כי חברות יש לי, אבל בלי שום זיקה לסקסואליות לסבית. חברות רגילות, של קפה משותף ושיחות כאלה ואחרות. ואהבה לאישה, זה כבר סיפור הרבה יותר כבד אני לא יודעת איך לפנות ואיך להכיר, בוודאי שלא יודעת לזהות ברחוב מישהי בעלת נטיות לסביות. אני כן יכולה ויודעת להתחיל עם גברים, אבל נשים? הממ... בעיה. אני יודעת שאני רוצה לחוות את זה, לפחות פעם אחת. לא מדובר דווקא בסקס לשמו, כמו הקירבה המאוד מיוחד בין שתי נשים, הידיעה שהיא מבינה אותי בדיוק כפי שאני מן הסתם אבין אותה. אני לא יודעת אם בסופו של דבר אוכל להעיז ולקחת צעד מסוים, ולא בגלל שאני ביישנית. נהפוכו. אני ממש לא. אני מאוד יוזמתית כשצריך, אסרטיבית, דומיננטית. אבל בין לעשות את זה בראש לבין להביא את הדברים למציאות – הדרך מאוד ארוכה. יש לי מיליון שאלות, אבל אני לא יודעת ממה להתחיל. שאלות פשוטות ומורכבות.. תודה ויום מקסים לכן

lihi38

New member
היי

אשמח לענות לך, שלחי לי פנייה לתיבת המסרים.

מבינה אותך לגמרי !!!

שבא פתאום הרצון הזה לחוות משהו חדש....ועוד משהו "אסור". קצת חולקת על הדעה של חברתנו פה...מאמינה שאם את היית מאמינה שבעלך יוכל לעמוד בזה היית מספרת לו.... כנראה שזה משהו שאת צריכה לעבור לבד, אם הגעת לכאן...ורשמת את שרשמת. אכן זו בעיה "לזהות" נשים כאלו...וכך את לא באמת יודעת איך תכירי, ואיך תממשי את הפנטזיה שלך.... לדעתי זו הבעיה היחידה, מי היא הבחורה שאיתה כן אוכל לחלוק חברות כזו, סקס כמו שאמרת. יכולה להגיד לך שגם לי היה הרצון הזה ופתאום היא הגיעה...... תנסי להכיר דרך הפורום, או דרך פייסבוק....יש שם כמה קבוצות והרבה נשים. מאחלת לך בהצלחה.....

המון תודה על ההכוונה

מקווה להתחיל את הדרך. קצת חוששת, אבל מטבעי אני אופטימית, כך שאני מאמינה שיהיה בסדר.

פאמקי

New member
את בהחלט מוזמנת

להישאר כאן, אך נראה לי שהעניין הוא אחר. לחפש סקס עם אשה, זה משהו אחד ולהיות לסבית זה דבר אחר. סקס עם אשה (או גבר), בתוך מסגרות, אפשר למצוא באתרים שונים, אך כאן מדובר בדיבור על החיים כלסבית וקשרים עם נשים דומות. ושוב, אם העניין שלך הוא בירור זהותך, את יותר ממוזמנת להישאר. אך לחפש סקס עם אשה בתוך מסגרות, סתם כי היא לסבית, פוגע בי באופן אישי. הקשרים שלי הם הרבה יותר מסקס. מה ההבדל בין הקושי שלך לדבר עם בן זוגך על פנטזיות עם אשה או גבר? מניחה שעל התלבטות מינית באופן כללי, אם הקשר שלכם מספיק כן ופתוח, היה לך הרבה יותר פשוט לדבר, לא?

תודה!

העניין שלי הוא בהחלט בירור זהותי המינית. העובדה שאני סטרייטית, היא עובדה. העובדה שנושא של קשר מיני עם אישה, הוא גם כן עובדה. ואגב, למרות שאני עדיין לא רואה את עצמי כלסבית, אני חושבת שקשר מיני הוא לא קשר סקס בהגדרה. כלומר, לא הייתי ממהרת להיכנס למיטה עם אישה. לא לפני שהייתי מבררת לעצמי דברים קודם לכן, בשיחה פתוחה ואמיתית. לא מדובר בחשק חולף, אלא במחשבות שעוברות לי בראש על פני שנים רבות. וכשלומדים נושא מסויים, הדבר הטבעי ביותר הוא לשאול שאלות, לא? אז זה מה שאני מנסה לעשות בתור התחלה. מלכתחילה לא הגדרתי את זה כסקס עם אישה, ואם תקראי את הפוסט שכתבתי, תראי שלא הכנסתי את זה להגדרה כזו או אחרת. אני ממש לא בקטע של "דפוק וזרוק", אני לא מחפשת שפנפנת ניסיונות, וגם לא מעמידה את עצמי כשפנפנת ניסיונות. אני מחפשת תשובות להרבה שאלות. אם אעיז ואלך על הסוף? בכנות? אני לא יודעת. אולי כן ואולי לא. אולי יהיה בי האומץ ואולי אתפוס רגליים קרות אם וכאשר.

פאמקי

New member
שלום רוצה ומהססת יקרה

** אדגיש ואומר שהבהרנו את הנושא במסרים, והוא עולה גם כאן בגלל שאנו מבינות את חשיבותו עבור כולן. שמחה שמה שאת עושה הוא "מבררת את זהותך". תגובתי הסתמכה אך ורק על דברייך "הפנטזיות החזקות ביותר שלי הן על סקס עם אישה. אני מדגישה את המילה סקס ולא חברות או אהבה, כי חברות יש לי, אבל בלי שום זיקה לסקסואליות לסבית. חברות רגילות, של קפה משותף ושיחות כאלה ואחרות. ואהבה לאישה, זה כבר סיפור הרבה יותר כבד". מעבר לכך, חשוב לי לעזור ולהפנות אותך, לפורומים המתמקדים בנושא עצמו, למענך, עדיף שהעצות יגיעו ממי שמבין בזה ונוגע בנושא, יותר מאיתנו (למשל: 'פורום התלבטות מינית'). אדגיש ואומר כי מאוד חשוב לי שתישארי איתנו, תקראי, תשמעי, תשתפי... מאחר וזה יסייע לך לברר מה מדבר אלייך. ואני לגמריי איתך, את לא חייבת להבטיח לאף אחד/ת שתלכי עם זה עד הסוף. חשוב שתבררי עם עצמך מה אומרות התחושות שאת חווה, ורק ע"פ זה לפעול. בכל אופן, (וזה לא נכתב רק עבורך...) אני מתנגדת לחיפוש בפורום "אשה לשם סקס בלבד", כי לא זה נושאו ובהחלט לא יעודו. ברוכה המצטרפת ויום מקסים, פאמקי.

ובגלל שאנו מבהירות נושאים

אביא לכאן משהו שכתבתי במסר: אכן, את צודקת. כתבתי שהפנטזיות החזקות ביותר שלי, מתמקדות בסקס עם אישה, אבל כמו שאת בוודאי מתארת לעצמך - פנטזיות לחוד, מחשבות לחוד, ומציאות לחוד. כשזה מגיע (אם יגיע) לידי המציאות, אני בהחלט מעדיפה להכיר קודם, לדבר, לבדוק אם יש כימיה. בקיצור, ממש כמו שהייתי עושה בהיכרות עם גבר.. ההבדל הוא שאין לי מושג איך להתנהג עם אישה. לא יודעת אם אגזים במשהו שאגיד, או ארגיש שאני לוחצת או משהו כזה.. אשמח להישאר כאן ומקווה לתרום ככל האפשר, אם כי אני ממש לא מנוסה בתחום
במידה ולא אועיל, אני מקווה לא להזיק
תודה על הברכות }{

פאמקי

New member
אם תביאי את עצמך

בטוחה שתועילי. לא צריך ניסיון בשביל זה
, ומי יותר מנוסה ממך בלהיות את??

frust

New member
קבוצת תמיכה לנשים לסביות נשואות לגבר

יש קבוצה של נשים המתלבטות בנושאים שאת מתלבטת בהן. הקבוצה נפגשת במרכז תל-אביב אחת לשבועיים וגם הערב. אפשר להכיר , אפשר, לשתף, אפשר להתלבט יחד. כולן באותה סירה. אם תספיקי להעביר אלי מסר עם מס' טלפון - אתן לך פרטים.

למעלה