שלום ונעים מאוד,

אני שמחה שעזרתי לך...

את " מקווה" לא ראיתי ולכן לא אוכל לעזור לך.. למרות שאני מאוד רוצה לראות.. ושוב שמחה שעזרתי.. :)

אקסיום

New member
ודאי שהם יחזרו

החאן בפגרה עד סוף אוגוסט ,אח"כ הכל חוזר ,לא כל חודש כל הרפרטואר מוצג ,אבל זה יחזור בודאי.

אקסיום

New member
אתה אומר זאת מידיעה בטוחה?

זה נכון שיש איתו בעיה שיווקית ,האולם בד"כ לא מלא איתו ,אבל את החאן זה לא שובר . כמבקר קבוע בחאן ,וכקצת בקיא בענינים שם ,לא ראיתי שום רמז לכך שההצגה הולכת לרדת ,על סמך מה אתה קובע?

אני עובד בהפקה אחרת

עם אודי (הבמאי, לא השחקן) ומבלי לחשוף יותר מדי את הפוליטיקה שם, אני רק אציין שכנראה שההצגה לא תחזור, וגם אם כן אז לא בחצי שנה הקרובה.

אקסיום

New member
ממש ציערת אותי עכשיו

אני מת על ההצגה ,ותמיד נהנה מחדש לראות אותה ,למרות שבפעם האחרונה שראיתי ישבתי בשורה האחרונה ואודי שישב בחדר מאחורי קצת הפריע לי בפטפוטים שלו ,אבל נסלח לו .. אתה עובד על ההפקה בקאמרי?

אקסיום

New member
מה אתה יכול לזרוק לנו על הרטיטי?

איזה קו הוא הביא לבימוי ? אגב ,הפוליטיקה בחאן קשורה דוקא ב"קיץ" ? כי את "נישואים" הם מעלים בנדיבות

כמו בציינתי בהודעה הקודמת,

אני לא עובד איתו בהרטיטי, ככה שאין לי יותר מדי מושג מה הוא מתכנן שם, אבל מההכרות הדלה שלי איתו ועם ההפקות שלו, אני מאוד מצפה לזה. את נישואים אני ממש לא מכיר, ככה שאני לא ממש יכול לומר על זה משהו..

כרגע זה ממש בתהליך ראשוני.

אנחנו עובדים על הפקה עם אנסמבל ציפורלה. ברגע שתהיה התפתחות ותאריכים אני מבטיח לפרסם
.

בקשר לקיץ.. ולחאן..

חודש שעבר ראיתי את ההצגה.. והיא הציגה 2 ערבים ברצף.. אז לגבי זה שהיא יורדת לא נראה לי שהיא תרד אולי לא יראו אותה בחודשיים הקרובים (כי זה מה שכתוב באתר..) אבל יכול להיות מאוד שהיא תציג אחרי החודשיים.. למרות שיש מצב שאני יכולה לברר לכם את זה.. ביומיים הקרובים תיהיה לי תשובה אם הורידו או לא.. יום / ערב טוב!

אקסיום

New member
גברת רוטשילד היקרה

אני לא יודע באיזה ערב מהשניים היית, אני הייתי באחד מהם ,והיתה בתחילה נוכחות דלילה מאד ופתאום חמש דקות אחרי הזמן שההצגה עמדה להתחיל הכניסו במכה המון בחורים בעלי מבטא (נראה לי מ"תגלית" ) שהם מילאו את כל האולם . כך שיש בעיה ל"קיץ" למלא אולם ,למרבה הצער, אז אולי בגלל זה לא מעלים אותו הרבה ,או שבאמת יש גם פוליטיקות כמו שאמר הבחור לפניי ,נשמח אם תבררי ...

כנראה לא ראינו את אותה הצגה..

כשאני הייתי בהצגה נכנסו 10 דקות לפני הזמן ובדיוק כשההצגה התחילה הדלתות נסגרו.. והאולם היה מלא לא היו חללים ריקים.. מקווה שנהנת.. וגם יש מצב שאולי יעבירו את הקיץ לחאן הקטן.. אני לא יודעת..

למעלה