שלום ונעים מאוד,

ZiV GiLbOa

New member
שלום ונעים מאוד,

רציתי לקבל המצלות על מחזות אשר מתאימים לאנשים בני 40+; הצגגה שמשלבת בין בידור לדרמה, בסגנון "המקווה". אם אפשר הצגה בתאטראות ירושלים והסביבה ולא רחוק מהאיזור. אם אפשר גם תקציר ההצגה או המלצות או משהו בסגנון.. תודה..

צול1

New member
מזאת אומרת מחזות שמתאימים לגיל 40+?

צר לי יקירתי, אין דבר כזה. אם את מתכוונת שאת רוצה לראות מחזות שנכתבו על מנת "לבדר" את הקהל ורק להרוויח כסף ורייטינג הייתי באופן אישי ממליץ לך ללכת לסרט, יותר זול.

ZiV GiLbOa

New member
חח זה בסדר.. הרבה מתבלבלים..

אז הכוונה שלי הייתה להצגות שמתאימות לאנשים בני 40 ולא לילדים או משהו כזה.. בנוסף לכך הכוונה שלי הייתה למחזות שיש בהם סיפור דרמתי אבל יש גם קטעים קומיים כמו במחזה "המקווה" שלא כולל רק קטעים דרמתיים אלא גם קומיים.. אני לא יודע אם הבנת אבל הכוונה שלי הייתה למחזה דרמתי ברובו שיתאים לאנשים בגיל הנ"ל או לגילאים יותר צעירים אבל כאמור לא לילדים או לבני נוער.

JC Superstar

New member
כל דרמה טובה...

לדעתי, כל דרמה טובה כוללת קטעים דרמטים חזקים וקטעים קומים.. אתה יכול לבדוק את "החולה ההודי", "שבעה", "חמץ" ועוד...

כל מחזה טוב מתאים גם לאנשים בני 40+

לדוגמא אני יכול לתת את "עוץ לי - גוץ לי" הקלאסי של הקאמרי שבהחלט ראוי לצפייה של קהל מבוגר (על אף שמדובר בהצגת ילדים לכל דבר). עכשיו רק נשאלת השאלה אם אתה מחפש מחזות (טקסטים גולמיים) או הצגות (הפקות שמציגות בתאטראות).

צול1

New member
הוא מחפש הצגות "בידור" לערב אחד

משהו כמו "זה הים הגדול". סליחה שאני כתב בזלזול:\

ZiV GiLbOa

New member
אני חושב שפשוט לא הבנת את הבקשה שלי..

אני רוצה המלצה להצגת דרמה.. לא הצגה קומית.. אולי זה יותר ברור.. אני לא רוצה הופעה של עדי אשכנזי אבל גם לא רוצה לראות טקס הספד. אני רוצה משהו הצגה בעלת עלילה דרמטית.

Cabaret

New member
באמת שאני לא יכול להתעלם מהטון המזלזל שלך

כי ניחא היית מזלזל בהצגה, אבל אתה מזלזל באנשים וזה כבר מאוד חורה לי.

צול1

New member
לא זלזלתי בו

אמרתי פשוט שאין דבר כזה הצגות לגיל 40+. והבהרתי את הבקשה שלו, הוא כן מחפש הצגות "בידור" לערב אחד.

ZiV GiLbOa

New member
אם הבנתי נכון את השאלה שלך

אני מעוניין בהצגות שמוצגות בתיאטראות..

אני חושב שהוא מבקש המלצות, זה הכל.

לך ל"מאכינל" של תיאטרון החאן. אני לא בטוח שההצגה עדיין רצה כי הם היו בפגרה עד לא מזמן (ויכול להיות שעדיין), בכל מקרה תברר. בנוסף, התיאטרון מעלה את "צינורות", עפ"י אתגר קרת, "שלוש נשים מחכות", "אותלו". אולי זה יכול לעניין אותך. תתקשר לתיאטרון ותברר לגבי הצגות רלוונטיות...

ZiV GiLbOa

New member
תודה רבה.. עזרתם לי מאוד!!

שאני אבחר הצגה אני אודיע לכם אם תרצו..

יש לי הצעה להצגה שאתה מחפש...

אז קודם כל אני ממליצה לך כמו כמה פה שהמליצו על ההצגות של החאן! זה פשוט ה-תיאטרון הכי טוב בארץ לפי דעתי! וגם אמרת שאתה מחפש באזור ירושלים.. ראיתי את "מאכינל" ונשארתי המומה אחרי ההצגה.. מכמה שהיא טובה.. אבל היו 2 הצגות שממש אהבתי והן ה"מצליחים" ו"הקיץ".. אמרת שאתה מחפש הצגה דרמטית עם קטעים קומים אז ה"קיץ" זאת ההצגה שאתה מחפש! "המצליחים" זוהי הצגה קומית לכל דבר.. ואותה אני ממליצה לראות גם.. אבל למי מה שאמרת שאתה מחפש "הקיץ" זוהי הצגה מעולה! וחוץ מזה שהשחקנים המעולים מיכל שטמלר ארז שפריר יהויכין פרידלנדר ואודי רוטשילד הצעיר משחקים שם! הצגה פשוט נוגעת! תרשום פה איזה הצגה אתה רואה בסוף אני מכל מקרה ממליצה לך על תיאטרון החאן.. תיכנס לאתר שלהם ותראה איזה הצגות מוצגות בחודשים הקרובים.. מקווה שעזרתי וסורי על החפירה..

ZiV GiLbOa

New member
גברת רוטישלד, יצאת ענקית!!

עזרת לי המון!! פירטט בצורה מצוינית ומקיפה.. ודרך אגב ממש לא חפרת.. אני מבין שהיית בקיץ ולפי מה שכתבת זאת הצגה מצוינת אז אני חושב שאני אלך עליה (האמת שזה בשביל הוריי ולא בשבילי אישית אבל זה אותו דבר) אבל בכל זאת צפי לעדכון.. דרך אגב, הורי היו לאחרונה גם ב"מקווה".. והם אמרו שזה הצגה פשוט מעולה.. אז אם ראית אשמח לדעת אם זה אותו ז'אנר כלומר גם דרמטי וגם קומי.. בכל מקרה,, המון המון תודה!!

אקסיום

New member
כמו "מקוה" ? בבקשה אל תעליבו את החאן

החומרים של החאן לא דומים בכל למקוה ,זו ליגה אחרת ,אם הם נהנו ממקוה בכלל לא בטוח ש"הקיץ" יהיה בשבילם, ה"קיץ" הינו מחזה פיוטי ועמוק ,אולי הם יהנו מ"איש הגשם" שהולך להציג בתיאטרון ירושלים עוד מעט ,שגם הוא של בית ליסין .

למעלה