שלום ונעים להכיר

Ifat Izhaki

New member
שלום ונעים להכיר

אני יפעת ואני חדשה בפורום (נעים להכיר)
פעם ראשונה שאני נכנסת לפה וכבר עם שאלה....
קניתי את המייק אפ של איל מקיאג' ולפעמים כשאני מורחת אותו הוא לא מורגש לחלוטין על הפנים (כלומר מכסה הכל כמו שצריך ובצורה אחידה) ולפעמים הוא לא נמרח לי טוב ולא אחיד ואם אני מסתכלת מקרוב הוא נראה לא אחיד... ולא עוזר כמה שאני עובדת עם המברשת (להיפך בשלב מסויים זה אפילו הורס עוד יותר). האם מישהי ניתקלה בתופעה או שאולי אני לא עושה משהו כמו שצריך....
בכל מקרה באיל מקיאג' המליצו לי לקנות שני מייקאפים (המוכרת טענה שאין אפשרות להתאים מייק אפ אחד שיהיה בול אלא רק שני גוונים כדי שייתאימו לגוון הפנים) ולערבב אותם.
איך מערבבים? (עוד לא ניסיתי את זה ...) איך יודעים שהכמויות שוות? מה שהיא אמרה נכון בכלל??
סורי על המבול

פורים שמח
יפעת

umpalumpa7

New member
ברוכה הבאה

לאחרונה אני גם מתעסקת עם ערבובים של מייקאפים שונים וקונסילרים וזה משהו שצריך לבדוק על עור הפנים שלך. תתחילי מכמויות שוות של שני המייקאפים ותבדקי על הפנים.. אם זה לא מתאים תוסיפי מהמייקאפ הבהיר/ כהה יותר. אחרי פעמיים שעושים את זה את כבר תדעי לערבב ביניהם מתוך שינה!!
אני לא מאפרת מקצועית אז יכול להיות שלבנות המנוסות יותר כאן יש דרך אחרת :)

בקשר לאיך שהמייקאפ נראה על הפנים - בדרך כלל פריימר סותם לי את הפינה הזאת אבל אולי תשקלי למרוח את המייקאפ בצורה שונה - אצבעות, מברשת אחרת?
מקווה שעזרתי

Ifat Izhaki

New member
תודה רבה

אני שמה פריימר על בסיס קבוע (יש לי את של פופה והוא לא מזהיר אבל זה מה יש בינתיים עד שיגמר). בכל מקרה אנסה אולי בידיים...עם מברשת אחרת ניסיתי ולא היה הבדל.

למעלה