שלום ולהתראות

drall

New member
שלום ולהתראות

אז ככה. אני נפרד מכם עכשיו לשלום מרגע זה אני לא מנהל יותר את פורום מדיטציה בתפוז. בגלל שאני מכיר אתכם כבר הרבה זמן ואתם ידועים בדרך כלל כחבורה סקרנית למדי אני רק יכול לומר שאני עוזב מכיוון שאני לא יכול לנהל את הפורום הזה בלי שיהיה לי חופש פעולה מוחלט לגבי התוכן שלו. זה פוגע בכם ואני לא מוכן לקחת את האחריות. מכיוון שהנהלת הפורומים סבורה שניתן לנהל את פורום מדיטציה בגישה שבלונית , מקובעת וחסרת מעוף , יש לי איתם מחלוקת ואני לא יכול לעבוד איתם כך. אני מצטער שבסופו של דבר זה פוגע בכם אבל אין מה לעשות. מי שירצה ליצור איתי קשר בכל עניין מוזמן לשלוח לי אימייל ל [email protected] ובמידה שאני אראה לנכון לפתוח פורום במקום אחר אני אודיע לכם במהירות האפשרית. זה הכל נראה לי בשביעיות דרול

drall

New member
ועוד משהו

כבר אמרתי לכם שבמקום בו מתפשרים על האמת , מאבדים אותה? גזרתם? שמרתם? יופי. להתראות. דרול

בארס

New member
הייה שלום :)

ובהזדמנות זו, אודיע גם אני על פרישתי מחברות קבועה בפורום. נראה לי שהמסר העיקרי שהיה לי להעביר , עבר. נתראה בשמחות :) בארס.

אינקה

New member
../images/Emo20.gif חבל מאוד

ואני אומר את זה ללא שמץ ציניות, למרות שיש לי ניחוש מלומד לסיבת עזיבתך. חבל לי שהאמת שלך ניתנת על תנאי. חבל שאינך עומד על דעתך - ואין הכוונה לעמידה מול הנהלת הפורומים כדי לסלק אותי, אלא מול פרשנויות וגישות שונות לתהליכים, ודעות שאפשר וצריך לדון להתווכח עליהם. לפעמים גם בקולות רמים - אבל תמיד בכבוד הדדי. חבל לי על כי אינך מאמין כי ניתן להגיע לתובנות הנכונות דרך דיון בין שווים, דיון אמיתי וכן הכולל העלאת טיעונים, ציטוטים, בדיחות, צ´אפחות, מדיטציה ועישון סיגריה כמו שדיון אמיתי וחברי יכול וצריך להתנהל. הייתי יכול לכתוב עוד כמה "חבל לי" כאלו, אבל יש לי תחושה שהם נכתבים לריק. הנהר שאתה מביט עליו אינו אותו הנהר עליו הבטת אתמול אך עזיבתך מוכיחה כי אינך נכון לבחון את מימיו. אני מקווה שבגדול אני טועה, שאלו רק "המים הרעים" שזרמו כאן אשר שמסתירים לך. אני מאחל לך שתהיה מאושר באשר אתה, אם לכאורה אתה "כאן" או במקום "אחר". בהזדמנות זו ולקראת יום כיפור אני מבקש את מחילתך וסליחתך. וראה עצמך מחול גם מצידי, גם אם לא תהין לבקש.
אינקה

hary_i

New member
לא חושב שאת צודקת

דווקא מאז שדרול הלך יש יותר פעילות. יותר אנשים כבר לא מפחדים מדרול וכותבים כאן הרבה יותר נחמד לקרוא את הפורום מאז שדרול עזב.

אינקה

New member
../images/Emo20.gif לא הציעו לי

אני מבין את האכזבה שלך. הפורום הזה בהחלט הפך ל"פורום דרול", ונראה לי שכאן החלה הבעייה. אילו באמת היה נקרא "פורום דרול" לא הייתי נכנס כדי להביע בו את דעתי, ומאידך דרול לא היה צריך לסלק אותי או להסתלק. אלא שהפורום הזה נקרא "פורום מדיטציה". ולמרות שאני באמת מכבד את נסיונו של דרול במדיטציה, יש לאחרים זכות לפחות שווה לשלו להביע את דעתם. הצעתי לכל אוהבי דרול באשר הם ליזום הקמת "פורום דרול" או "המדיטציה על פי דרול" (הנה נתתי לכם שם בחינם ;). שם יוכל דרול לשלוט באופן מוחלט בתוכן הפורום וברוח הדברים מבלי שאיש יוכל לערער על מנהיגותו.
משאלתך אני מבין כי יש לך עניין מיוחד בהיותי או אי היותי מנהל הפורום. לדעתי יש לך כבר דעה מגובשת בעניין למרות שלא "נפגשנו" מעולם. אני מקווה שאני טועה לגבייך :).

yatsek bar aba

New member
אני שמח על השינוי

לבדר על מדיטציה זה דבר בעייתי. קשה מאוד להעביר במלים משהו מהחוויה. בעיקר צריך לעשות את זה ולהתנסות בזה. מי שלא מתנסה אבל מומחה בכל התיאוריה, עדיין לא יודע כלום. ובכל זאת, אם הייתי צריך לדמיין דיבורים על מדיטציה הם היו שלווים, מלאי טוב לב, אהבה, רצון טוב וכנה לעזור ולסייע לאחר, מאוזנים ופותחים צוהר לעולם המדיטציה המלא את כל אלו. דרול, כפי שבחר לצייר עצמו בפורום הזה, לא הצטיין באף אחת מתכונות אלו. השיח שהנהיג היה נראה לי זר ואכזר ומהמתאימים פחות לפורום על מדיטציה. על כן אני שמח על השינוי ומקווה לפורום טוב יותר בעתיד.

שששלום

New member
ואולי האכזבה באה בגלל

עזיבתו של דרול ? על סמך מה אתה מסיק מסקנות חד כיווניות ? אולי.

אינקה

New member
../images/Emo20.gif רק עכשיו שמתי לב

שאפשר לקרוא את המשפט הזה בשני מובנים...

tevagil

New member
דרול היקר

שינויים זה הרבה פעמים דבר טוב, תמיד כשפיטרו אותי מהעבודה מצאתי עבודה טובה יותר והודתי על הפיטורים. עד שתמצא פורום חדש, אשמח אם תעיין בקובץ המצורף ותעיר לי הערות על הנוסח, כיון שאני חלש בזה.

drall

New member
גיל היקר

אין לי בעיה לעזור לך בניסוח , מה שכן אני לא מצליח לפתוח את המסמך הזה אז תעשה לי טובה ותשלח לי אותו בדוא"ל. ד"א אתה צודק בהחלט בנושא הפיטורים. דרול

למעלה