שלום ולהתראות לכולם

שלום ולהתראות לכולם

אני ביליתי בפורום הזה בכמה חודשים האחרונים. נורא נהניתי לקרוא ולכתוב פה . אבל הגיע היום שנמאס לי, נמאס לי זה שמתחשק לי להצדיק את מעשיה של סטפני ולכנות את ברוק בכינויים והחלטתי שזהו. אני לא רואה כמעט בכלל את הסידרה וכבר שבוע אני משתדלת לא להיכנס לפורום אף על פי שנורא נחמד לי פה. אז אני נפרדת ממכם תודה על זה שאתם אתם תמשיכו ואני כנראה אבוא לבקר אחרי שאני אתגייס לצבא. אוהבת יעל

taylor18

New member
רוב הפורום כאן באמת אוהב את ברוק

אני שמחה לשמוע שיש מישהי שמצדיקה את סטפני ומכנה את ברוק בכינויים (:) בהצלחה בצבא!

לא חבל? גם אני מכפישה את ברוק! :ּP

היינו יוצרות לנו קנוניה עליה, וטובחות בכל מעריציה.
דרך צלחה, גיוס ושירות מעולה בצה"ל.

rt 19

New member
אני לא אוהבת את ברוק

אבל אני לא פונקציה אני לא אוהבת את רוב הדמויות בסידרה... מעניין למה אני ממשיכה לצפות בה??
גיוס קל ואחלה של שירות

תודה לכולכן

אני פשוט בתחילת ספטמבר מתגייסת. התוכנית כבר מזמן עברה מאיזהשהו סוג של הנאה לאובססיה. יש לי הגנה נפשית נגד אובססיות והנה הגיעה האזהרה שמבשרת רעות ולכן החלטתי שאני מפסיקה עם הסדרה היפים והאמיצים. הלוואי שהייתי יכולה להיגמל מהסידרה אבל להישאר פה. באמת עצוב לי כי זו פעם ראשונה שמצאתי לי מקום שבו אני יכולה להגיד את השטויות שלי. אני לא יודעת מה לעשות אני ממש בדילמה אני רוצה להישאר אבל אני לא יודעת אם להישאר|בלאגאן בראש|. מה דעתכם ? בפרק הבא האם יעל תשאר או שתרשום את הביי האחרון שלה?

taylor18

New member
להישאר מן הסתם ! !

ולעזור לי להגן על טיילור המדהימה ולהעמיד את ברוק ומעריציה במקומם הראוי (או יותר נכון הבלתי ראוי ) .. ולהגן על סטפני המלכה..(:) ובהחלט להמשיך לראות היפים והאמיצים זה מענין מאוד..בעיקר עכשיו :) לעולם לא להפסיק

S c a r l e t t

New member
ברור שלהישאר../images/Emo70.gif

דבר ראשון אני מצטרפת למעריצות טיילור שכבר כתבו מעליי, את לא לבד, אנחנו עוד נשתלט על העולם בסוף
ואגב, אני במקרה גם חולה על סטפני
אז הנה שני דברים במשותף... דבר שני, גם לי היתה תקופה שנמאס לי ועשיתי הפסקה כשהתגייסתי, טירונות, קורס- גם ככה אין לך עצבים לשבת מול שעות של הקלטות עד שאת סוף סוך באה הביתה. אבל בכל מקרה אני מה שלא תחליטי, את מוזמנת לבוא לבקר תמיד, גם אם זה רק כדי להגיד כמה טיילור מדהימה וכמה סטפני מלכה שיהיה גיוס קל והמון המון בהצלחה

מה רע באובססיה?

כלומר, כל עוד שלא מדובר באחת שתקום לתחייה ותבתר אותך, אין כל רע באובססיה. :ּP אמנם טענת שלא הגעת למסקנה הזו בחיפזון, אך לי, כאחת שהיפים הפכו לחלק מהשגרה שלה, קשה לתאר נטישה קיצונית; את עדיין לא סגורה לגבי ההחלטה, ומבחינתי זה כבר מוכיח את הטענה שאת עדיין לא בשלה למחוק את הפורום ואת היפים. אז קחי את הזמן שלך - תורידי פרקים כשיזדמן לך, תעייני בתקצירים, ומדי-פעם קפצי לפורום, למען הנוסטלגיה - זה לא גרם לאף אחת להתהפך בקברה.

ברור שאף אחד לא התהפך בקבר

הרי הנסיך עומאר עשה עסקה עם ההוא מגבוהה שאם יש איזה מישהו שהוא(עומאר) לא רוצה שימות אז הוא יכול להחזיר אותו הוא(המת) יחייה שנה בתור זומביט ואחרי שנה יחזור לחיים. בהתחלה כשרשמתי את ההודעה הייתי בטוחה שזהו אני הולכת . אבל באמת עד שמצאתי את הפורום הזה חבל לי להתנתק ממנו. אני חושבת שעד הגיוס שלי אני אשאר פה ואשמיץ את ברוק.

girlontop

New member
בהצלחה בגיוס ../images/Emo140.gif

דאם, בקצב הזה אני אשאר מעריצת סטפני היחידה במזה"ת
אם תתגעגעי ותחליטי לשנות את דעתך, אנחנו כאן.

S c a r l e t t

New member
גם בלי לראות

ואפילו בלי לדעת מה קורה שם, זה ידוע שסטפני תמיד צודקת. לדעתי אפילו עובדים בדיוק עכשיו להכניס את זה לעשרת הדיברות . אבל אני חייבת לציין שאם חס וחלילה היא וטילור הופכות לאויבות אני נוטשת את מועדון מעריצי סטף

למעלה