שלום ולא להתראות

שלום ולא להתראות

רציתי להגיד לכם תודה, אחרי יותר משנתיים שאני קורא וכותב פה הגעתי לכאן בגלל האהבה שלי למוסיקה של עמיר מצאתי כאן הרבה אנשים שחלקו איתי את האהבה הזאת אבל מה שלמדתי בשנה האחרונה זה שיש אנשים שלא היתה להם אהבה למוסיקה של עמיר, אלא שהיתה להם אהבה חולה לאיזו דמות שהיתה להם בתוך הראש, שעליה הם השליכו כל מני דברים שהסתובבו להם בעולם הפנימי והם חשבו שהם מכירים את הבנאדם ושהוא בדיוק כמו שהם חושבים, וברגע שפתאום קרו דברים שלא התאימו לפנטזיה שהיתה להם בראש הם התחילו להשתלח בצורות מכוערות. לפעמים כשהם בכלל לא שמים לב מה הם אומרים יוצאים מהם אמירות שמצריכות במקרה הטוב טיפול פסיכולוגי כמו הגברת שירלי שמסוגלת לכתוב שהיא "יכולה לכתוב הרבה דברים רעים על עמיר האדם" מי את חושבת שאת בדיוק? אולי תחשבי פעמיים לפני שאת אומרת דברים רעים גם על אנשים שאת כן מכירה. וזה מאוד עצוב בשביל אנשים מבוגרים - זה בעיקר המבוגרים שנפלו לבור הזה, וככה הפורום התרוקן מכל הוותיקים, שבעצם התברר שאין להם באמת אהבה עניינית ליוצר, אלא שהוא רק שירת משהו בפסיכולוגיה שלהם, ומרגע שזה נשבר התחיל הלגלוג והבוז. אני לא מכיר את עמיר אישית, מעבר לחיבוקים של אחרי הופעות וכאלה דברים, ומעולם לא חשבתי שאני יכול לדעת משהו על "האדם שהוא", אני מסתפק בלאהוב אותו בתור יוצר שהביא הרבה רגעים של שמחה והתרגשות לחיים שלי ושל אישתי ושל אחים שלי, ועל זה אני מודה לו. וכמו שעמיר לא בחר באהבה החולה שלכם כשהייתם רצים אחריו בכל הארץ וקוראים לו צדיק ובודקים לו את הצבע של הגרביים, ככה הוא לא בחר ביחס המתנשא והמזלזל שיש כאן בזמן האחרון, ואני סומך על האיש החכם הזה שידע לא לקחת אתכם ברצינות אז, שלא ייקח אתכם ברצינות גם היום. אני סיימתי עם הפורום שנה טובה לכולכם ומחילה ממי שאין לו חלק במה שכתבתי, ורד כמובן וגרציה ועופר וכל מי שהלב שלו נקי

etoshit

New member
לדעתי, אתה עושה טעות...

שלום לך, אני לא יודעת מי אתה, אבל כשמשהו חשוב באמת לא קמים ומרימים ידיים. רוב האנשים בפורום הזה (אם לא כולם) אוהבים את עמיר קודם כל בגלל היותו יוצר ענק. יכול להיות שישנם אנשים שההקשבה למוזיקה של עמיר והמעקב אחרי דרכו גרמה להם לבנות בראש איזשהי דמות שהם מייחסים לעמיר - זה לגיטימי, הרבה פעמים כשאתה רואה ושומע משהו נוצר לך איזשהו רושם עליו, רוב הזמן לא נכון וזה לא עושה את זה לא בסדר. אני מסכימה איתך שלפעמים יש פה הגזמות ואנשים נוטים להסחף בתגובות חריפות מידי אבל כמו שאמרת זה קרה בזמן האחרון ולדעתי מהסיבה הפשוטה - ההיעלמות של עמיר מפני השטח לתקופה מסויימת. כולם פה צמאים לכל פיסת מידע לגבי דרכו של עמיר ולפעמים זה גרם להודעות ותגובות שלא מתאימות לפורום ולאנשיו.... אני חושבת שעכשיו, עם החזרה להופעות והפרוייקטים החדשים, המצב פה יירגע ויחזור לקדמותו, הימים שבהם רוב ההודעות בפורום נגעו ליצירה של עמיר ולא לאופיו.... אני הייתי מציעה לך לא לוותר בקלות, אני בטוחה שגם אם תעזוב כמו שאתה אומר, אתה תציץ פה מידי פעם כי אתה הרי יודע שהפורום הוא המקום הכי מעודכן ומהימן בנוגע לדרכו של עמיר, ועכשיו כשהתחילו ההופעות (בשעה טובה ומוצלחת
), בתור משהו שאוהב את המוסיקה של עמיר ובטח ימשיך ללכת להופעות אתה תרצה לדעת מתי יהיו ואיפה לא? דבר אחרון, אני חושבת שהיתה צורה יפה ומעודנת יותר לכתוב את הדברים שכתבת, זה נשמע שגם אתה קצת השתלחת באנשי הפורום ולא בצדק. אז תעשה חושבים עם עצמך ואני מקווה שתתעשת ותגיע למסקנה הנכונה. חג שמח ושנה טובה.

למעלה