שלום ולא להתראות...

מרכזון

New member
שלום ולא להתראות...

אתה יכול לשמוח "בגיניסט"!!! אני מסתלק. תקרא לי איך שאתה רוצה. זה באמת לא מפרעי לע. בכל ויכוח ובכל חברה נורמאלית משפט כמו "ארבעה מתנחלים, שלושה עיזים ושתי ווילות." מובן מייד כמשל. אתה הפכת זאת לתורה מסיני-יבושם לך!!! בתחילה חשבתי להחתים מספר חברים (גם מפורומים אחרים) ולהגיש תלונה רשמית לפורום תפוז, במחשבה שניה-אתה לא שווה כזה בזבוז אנרגייה. תחגוג, תשמח ותקפץ. אני מאמין שדי מהר ילכו גם אחרים שדעותיהם שונות משלך ואתה אינך מסוגל לסבול אותם. כעת אני מבין כיצד יצאו מקבוצתך יגאל עמיר, ברוך גולדשטיין ורוצח אמיל גרינצוויג. שום הסבר שלך לא יפריח את העובדה שאתה גזען, אנטי דמוקרט ושאסור בשום מקרה שתנהל פורום!!! אכנס לביקור אחרי הבחירות הבאות-רק כדאי להראות לך את "האצבע המשולשת".

ככה זה כשקשה להתמודד עם האמת

מקבל את הודעת הכניעה והתבוסה. כמה הערות: 1. אני אמשיך בעקשנות לא להתייחס לאמירות האישיות שלך כלפיי. אם יש בהן דבר מה, אתה מוזמן לבסס אותן על ציטוטים שלי. אני בניגוד אליך, ביססתי די בקלות את טענתי כי שיקרת במצח נחושה ליושבי הפורום, ואף ניפנתי בקלות את הניסיון שלך להטעות את יושבי הפורום שוב ולטעון שדבריך נאמרו בתגובה למשהו אחר. זו הסיבה היחידה שאינך כותב כאן: הידיעה שאזכיר לך זאת בכל הזדמנות. אילו היה שמץ של אמת בטענותיך, היית נשאר כאן כדי להילחם על צידקתן, דוגמת רונאל ואחרים. 2. שים לב: למרות כל התקפותיך האישיות לא חסמתי אותך ולא מחקתי אף אחת מהודעותיך, כולל זו הנוכחית שבה אתה משווה אותי לרוצחים. אז מי כאן האנטי דמוקרט? 3. "אצבע משולשת". סחטיין על הרמה. 4. עזיבתך, עד כמה שהיא מצערת מבחינתי בשל העובדה שיש פחות חבר בפורום, היא תעודת כבוד ליכולת הויכוח והטיעון שלי (ללא קשר לפוליטיקה). שכן, שים לב בשל מה עזבת: לא בשל הכפשות אישיות מצידי, לא בשל מחיקת הודעות, אלא בשל...הצגתך כשקרן, תוך ביסוס על עובדות. מכיוון שזה המקצוע שאני עתיד לעסוק בו, אין לי אלא לראות בכך את את חצי הכוס המלאה שבעזיבתך, אשר מהווה הודאה בתבוסתך.

רונאל1

New member
דמגוגיה בשקל

1. איפה ההשוואה לרוצחים אליה אתה טוען? שוב, כהרגלך בקודש, אתה מסלף כל דבר שכותבים כאן ולמרות זאת אנחנו לא מוחקים אותך. 2. "שיקר במצח נחושה" - פחחחח
...פנטזיות כיד הדמיון הפרוע שלך. 3. אין מקום בפורום זה לליכודניק חושב כמו מרכזון. פורום זה מהווה מקום מפגש רק לטמבלים שמצטטים שירי תנועת בית"ר שאין קשר בינה לליכוד, כאלה שיצביעו ליכוד בכל מחיר ויגנו על ממשלה ובעיקר על מפלגה, מהגרועות שראינו בכל מחיר. אם בגין ז"ל היה נקרא להכריע הוא לא רק היה מתהפך בקברו אלא לא מבין מה הקשר בין הליכוד לעסקנים שכמותך או כמו חצי מרשימת הליכוד דהיום. ליכודניקים אמיתיים כמו מרכזון, הגם שאני חולק על דעותיו, זה הליכוד האמיתי. במקום לקבל בקורת צודקת, הליכוד הפך למפלגת עסקנים מושחתת שמשתינה מהמקפצה על הבוחרים שלה.

וכרגע ראיתי שאתה בן 48 (!!)

לא יאומן כי יסופר. מה עברת בחיים שגורם לך לשנוא כל כך יהודים שדעותיהם שונות מדעותיך?

um21

New member
תברח כמו שירדת מהארץ

אני מאמין שירדת מהארץ שבגין עלה לשלטון כי אתה שמאלן קיצוני מאוד עכשיו אחרי חודשיים שניסית לכתוב פה את דעותיך הקיצוניות במסווה של איש ליכוד ואחרי שנחשפת ככלי ריק אתה שוב בורח טוב זה כנראה דפוס התנהגות שלך שלום ולא להתראות אני גם מקווה שתחזור לצרפת כי שם אולי תלמד שהאנטישמיים לא מבדילים בין יהודי ימני לשמאלני

למעלה