שלום ולא להתראות
P pinibs New member 26/12/01 #4 הי Bertcat בדיוק היום, בדרכי לשיעור הבוקר, שאלתי את עצמי איפה אתה. האם תשוב לשיעורים? האם תשוב לכתוב בפורומים? פיני
הי Bertcat בדיוק היום, בדרכי לשיעור הבוקר, שאלתי את עצמי איפה אתה. האם תשוב לשיעורים? האם תשוב לכתוב בפורומים? פיני
B bertcat New member 26/12/01 #5 הודעה אחרונה בהחלט לא אשוב לשיעורים. לא אשוב לכתוב כאן. שלום ולא להתראות. באהבה. אסף.
D deep ocean New member 26/12/01 #7 למרות הציניות שלך נשמע שאתה עובר כרגע בחיים- שינוי ממש ענקי שמשלב הטלת ספק במגוון רחב של נושאים. בהצלחה! נ.ב-קיבלת את הצעת העבודה ששלחתי לך ב-ICQ?
למרות הציניות שלך נשמע שאתה עובר כרגע בחיים- שינוי ממש ענקי שמשלב הטלת ספק במגוון רחב של נושאים. בהצלחה! נ.ב-קיבלת את הצעת העבודה ששלחתי לך ב-ICQ?
ע עז New member 31/12/01 #8 או ... שהאדם החילט שבשלב זה מקומו לא בפורום הזה, וני יכול להבין אותו, יותר מפעם אני נכנס לכאן ולא רואה שום דבר שאני יכול ללמוד ממנו או לתרום ... כי במקום דיון יש שרשור של תמיכה הדדית, שבעיניי מקומו לא כאן.
או ... שהאדם החילט שבשלב זה מקומו לא בפורום הזה, וני יכול להבין אותו, יותר מפעם אני נכנס לכאן ולא רואה שום דבר שאני יכול ללמוד ממנו או לתרום ... כי במקום דיון יש שרשור של תמיכה הדדית, שבעיניי מקומו לא כאן.