שלום ולא להתראות........ H-)

DAN DAN 32

New member
שלום ולא להתראות........ H-)

שלום לכל אנשי החדר,נשואים נשואות<רווקים,רווקות> הייתי איתכם במשך חודשיים,והיה לי נורא נחמד הכרתי אנשים מקסימים יותר ומקסימים פחות. אבל,כנראה שהקטע הווירטואלי לא בשבילי אז לכולם אני מאחל מכל הלב כל טוב אני כבר לא אחזור לפה יותר ,אני שייך לעןלם האמיתי היו שלום ידידי דן דן 32

נכון שפה זה עולם וירטואלי ..

אבל גם פה יש אנשים אמיתיים וכולם פה באים מעולם אמיתי ומכירים את האנשים פה . חבל מאוד שאתה הולך .... בהצלחה לך בעולם האמיתי להתראות שרון

אורית 36

New member
דן דן 32

אתה הולך לדרך חדשה ... לך לשלום. מאחלת לך בריאות,אושר והצלחה. אורית36 מהעולם האמיתי.

לי28

New member
לא עוד וירטואלי

אז ככה דן דן.. גם אני בהתחלה לא הבנתי, לא ידעתי, וירטואלי, מציאותי סחרור אחד גדול, עד שיום אחד נפתחתי.. הכל השתנה, הכרתי את האנשים במציאות וזה נחמד יותר ובמיוחד לאחר מכן לשוחח איתם. אז הנה לך ידידי דוגמה לגישור בן הוירטואלי למציאותי, אך אם בכל זאת זה נראה לך גדול עליך מדי.... דרכך לשלום... ובהצלחה שלך לי28

פפצ^וק

New member
פרידה.........זה תמיד עצוב....

דן דן יקירי........שהנחיתה חזרה לעולם האמיתי תהיה לך הכי קלה שאפשר ........והלוואי ולא נזדקק כולנו לעולם וירטואלי זה ונמצא את כל מה שאנו מוצאים כאן >רק את הטוב< בעולם האמיתי.... דרך צלחה........

דידי(בת

New member
שיו דןדןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

מבלי להתייעץ איתי??????????????????????????????????????????????? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

למעלה