שלום....וכמה שאלות

ori 15

New member
שלום....וכמה שאלות ../images/Emo8.gif

שלום אני פתאום משוטט בדף הפורומי וראה שיש פורום כזה וואי איזה רעיון גדול...
טוב ועכשיו לשאלות: יש לי sims unleashed מלפני כמעט שנתיים קניתי אותו בחו"ל ולא כ"כ הבנתי איך משחקים אז... קודם כל קראתי פה שצריך לשים את התחנות מים ליד מאגר מים מתוקים אבל את הצינורות איך לרשת, לשים על כל ריבוע בעיר? (תוכלו לעלות תמונה של רישות המים) ובקשר לחשמל, איך לחבר את כל העיר לחשמל, צריך לשים הרבה חוטי חשמל? (אולי גם פה עלו תמונה מה אתם עושים) ואם בכלל תוכלו להסביר לי איך מתחילים לשחק ובכלל הכל... מצטער על הבקשה אבל לא כ"כ הבנתי איך משחקים וכו´ מתצטער על הבורות
תודה על תשובתכם מראש

ori 15

New member
אוווויייי אופפפפפס טעות ../images/Emo4.gif

התכוונתי simcity unlimited לא יודע למה רשמתי את זה,מצטער אווווופפססס

ori 15

New member
לא הבנתי...מה הבעייה באנלימיטד?

מה הבעיה באנלימיטד ראיתי ש]עפ היה שרשור כזה אבל לא הבנתי מה הקטע באנלימטיד שאתם דנים על זה, למי יש ולמי אין אז אם תוכל תסביר לי מה הבעייה באנלימיטד וגם אם תוכלו לענות לי על השאלות...

Sפיידי

New member
זה לא שיש בעייה

פשוט אני רוצה את הטנלימיטד ואני לא מצליח להשיג!
אז, לפי דעתי, הוא יותר מגניב מהסים סיטי 3000 הרגיל.

אין צורך לשים צנרת על כל ריבוע

פשוט פזר צינורות ותראה את ההתאמה. כל אזור חום הוא יבש, אז סימן שצריך צינור קרוב יותר, ברגע שהכל כחול אז הכל בסדר. יכול להופיע גם חום מחוסר אספקת מים, כמובן... חוטי חשמל משמשים בעיקר בהתחלה ומחלקי עיר המחולקים בנהרות ונחלים. בסופו של דבר, לא צריכים להיות חוטי חשמל בעיר, מלבד גשרים בין חלקיה. אם יש ריבוע או שניים של הבדל בין מקום למקום אז החשמל יעבור, גם כביש מעביר חשמל במידה מסוימת. אם יש לך עוד בעיות במשחק, דבר
עקרונית, משחק הוא כמו תוכנה, רק מהניסיון לומדים

ori 15

New member
בקשר לחשמל...

לא כ"כ הבנתי... אם אני שם תחנת כח שמייצרת חשמל וע"י התחנה יש בתים ושכונות אז זה אומר שמגיע להם חשמל... כמה המרחק צריך להיות בין הבתים לתחנת חשמל כד שיגיע חשמל ללא חוטים? והאם צריך יותר מתחנת חשמל אחת? וכמו שבמים רואים אם יש מים או לא..., אז איך רואים אם מגיע חשמל או לא?

כדי שלא יהיה צורך בחוטי חשמל המרווח

הוא משהו כמו שלושה או ארבעה ריבועים. ברגע שהעיר נהפכת לגדולה ואתה רואה שישנם מקומות ללא חשמל, ולא בגלל בעיות חוטי חשמל/ קשרים, סימן שיש צורך בכוך חשמלי נוסף לעיר. רואים זאת ע"י סימן ברק על המבנה ללא החשמל, כשתראה, תדע

ori 15

New member
תודה...הבנתי..אם יהיה לי עוד שאלה

אז אני יחזור אליכם תודה.... אבל תוכלו להגיד לי למה רשמתם "עוד מישהו עם אנלימיטד" מה הכוונה של זה?

ori 15

New member
מה יש באנלימיטד שאין ברגיל

מה יש באנלימיטד שאין ברגיל מה מיוחד בו כ"כ?

למעלה