שלום וכבר שאלה

mbar30

New member
שלום וכבר שאלה ../images/Emo13.gif

האם אתם גם מפענחים את קלפיו של אושו?

שלום

גם אני אוהב לשחק את המשחק של קלפי אושו זן טארות. את מוזמנת בשמחה לשאול שאלות, לשתף מנסיונך וכל דבר אחר... יום טוב מעוז

mbar30

New member
תודה על קבלת פנים מקסימה../images/Emo24.gif

מזה זמן מה אני מתחברת לעניין של אושו והיום ערכתי GENERAL SPREAD של 5קלפים במרכז - יצא לי CREATIVITY בצד ימין - THE CREATOR בצד שמאל - BEYOND ILLUSION למטה - THE SOURCE למעלה - SILENCE. אני כרגע בשלב של קבלה רוחנית אבל מהססת מתלבטת בכל רגע באשר לדרך הנכונה ואם היא הנכונה. צריכה עזרה בדרך ואודה על הדרכה מלי

מלי, הפריסה שלך מאוד משמעותית

פשוט, הקלפים שיצאו הם משמעותיים. תני פירוש בעצמך, ואז נוכל לעזור לך. מבחינתי זו פריסה מאוד מעניינת לדיון כאן בפורום.

הסבר מפורט יותר

הי, בשביל לפרש את הפריסה, אני תפרטי את העמדות כי אני התבלבלתי. נראה לי שגריני שמה הפוך את ה"למעלה" וה"למטה". מקובל לכתוב לפי העמדות המקוריות של הפריסה שהן: הנושא, השפעות פנימיות, השפעות חיצוניות, הדרך לפתרון וההבנה. וכמובן תוסיפי פירוש משלך כדי שאוכל להתייחס. האם שאלת שאלה לפני שפרסת? גם אני חושב שהפריסה משמעותית. קיבלת שלושה קלפים של ארקנה בכירה ושני הקלפים האחרים הם קלפים עוצמתיים של סדרת האש. בהצלחה מעוז

mbar30

New member
מאחר ואני "סטודנטית" מתחילה שאלתי

את השאלה שכרגע די "מרעישה" את חיי הרגשה של בזבוז טוטלי בעבודה. לא מגשימה כלום שאני חושבת שאני אמורה. עוסקת בדברים טריויאלים שלא מזיזים. וכן - עפרה היקרה התבלבלה ה"מקור" למטה וה"שקט" למעלה בנושא השאלה ששאלתי את עצמי: לאן מכאן האם אני צריכה לעבור קורסים שיעזרו לי להבין ... הנושא: יצירתיות. השפעה פנימית: היוצר השפעה חיצונית: מעבר לאשליה. הדרך לפתרון: המקור ההבנה: שקט. פרשנות שלי:אני בשלב בחיי שבו אני נפתחת לעולם אחר רוחני יש לי השפעה פנימית חזקה שלוקחת אותי למקומות הנכונים השפעה שטמונה בי והיא אני. השפעות חיצוניות שאומרות לי לקום ולבקש הארה להוציא לאור את הפוטנציאל הטמון בי. אני צריכה להתחבר למקור מחדש להזכר בדברים החשובים לי ואז אני אתחבר לעולם או אוולד מחדש כפי שהייתי צריכה - אתם תצחקו אני עוברת דברים מעניינים דרך חברה טובה שלפעמים אני מרגישה שהיא תומכת בי למרות שהיא לא לידי - וגם מאישה יקרה אחרת אני מקבלת חיזוקים בחלומות. אז מה אתם אומרים? ממתינה בקוצר נשימה ותודה מלי

יצרתיות מעבר לאשליות

אני מתחיל מההרגשה שלך עכשיו שהיא כמו שאת אומרת "בזבוז טוטאלי" "עוסקת בדברים טריוויאלים שלא מזיזים". הנושא: היצירתיות באה מתוך חיבור למקור האלוהי, כמו האישה שבתמונה שמתחברת לאור עליון. זה מתחבר לשאלה שלך ולקורסים שאת חושבת לקחת. השפעה פנימית: היוצר - זה עוד יותר דוחף אותך ליצור משהו שאת לא יודעת מהו בדיוק. את לא מוצאת את היצירה "המדהימה" בעבודה. השפעה חיצונית: מעבר לאשליות - קשה לך לראות איך את מביאה יצירתיות למשהו סתמי כמו העבודה שלך (אגב, במה את עוסקת?) הקלף מזכיר שמה שרואים בעינים רגילות זה בסך הכל אשליה ואולי כן יש שם יצירתיות או הזדמנות ליצירה. הדרך לפתרון: המקור. לפני כל פרויקט חדש, התחלה חדשה ובכלל, מומלץ להתחבר למקור כדי להתמלא באנרגיות ותמיכה. ההבנה: שקט. מתוך השקט יכולה להתפתח ראיה שהיא באמת מעבר לאשליות. לסיכום: חוסר היכולת שלך לראות (מעבר לאשליות) את ההזדמנות ליצירתיות בכל מצב מביא לתסכול שאת חשה. האלוהי יכול לעבור דרכנו וליצור דברים מקסימים גם כשאנחנו חוצים את הרחוב. זה לא חייב להיות איזה ציור או פסל מדהים. כל רגע הוא הזדמנות ליצירה חדשה. היוצר בתוכך צריך לעלות מהתת-מודע למודע. נסי לדבר איתו ולעודד אותו לצאת וליצור משהו בכל הזדמנות. גם בעבודה הסתמית. קורסים בהחלט יכולים לעזור לך להתמודד עם הסתמיות שאת חשה. אין לי איזה המלצה לקורס ספציפי, יש המון כיוונים. מעוז

mbar30

New member
תודה מעוז היקר על תשובה שללא ספק

גורמת לי להמשיך לחשוב ... כרגע אני מנהלת משרד אחורי בחברה שמשווקת ציוד הנדסי. לא מצליחה להיות יצירתית כי הראש ככל הנראה טרוד בדברים אחרים . זמן רב מחיי למדתי : לקראת תואר 1 ועוד שנתיים לפני כן לקראת הנדסאים. בסה"כ 6 שנים של לימודים אני עוסקת במשהו שאינו קשור לתחום לימודי.

השאלה היא: לאן מכאן?

נושא השאלה, שבעומק רגשותייך, הוא הנשיות שלך. קלף היצירתיות מדבר על השגת השפע בדרכים נשיות, התעוררות האינטואיציה הנשית, פריון, היריון, השלווה המושגת בדרך הנשית, זו היוצרת גם בלי "לעשות" כלום. את מרגישה מבוזבזת, ואת שואלת מהו השינוי שיספק את האישה שבי, ששווה לשאלה מה יספק את האדם שבי. זהו קלף מהארקנה הגדולה, ולכן המשמעות שלו היא לא רק לכאן ועכשיו, אלא שאלה זו היא הרת גורל לחייך בכלל. הבחירה שתעשי מכאן תשפיע על חייך. ההשפעות החיצוניות - החברה והאישה היקרה הנוספת שתיארת, מיוצגים בקלף מעבר לאשליה. לדעתי ההשפעות החיצוניות שספגת נמצאות אצלך בתהליך הפרפר: אפשר לראות בתהליך הפרפר שני מסלולים: הראשון - אפקט הפרפר בתורת הכאוס - משק כנפי פרפר במקום אחד יכול לגרום הוריקן במרחק של אלפי מילין משם - ובתרגום - ההשפעות החיצוניות, גרמו סערה וחוסר שקט בנפשך, ואת במרכזה של סופה, כפי שאמרת - השאלה מרעישה את חייך. מסלול נוסף של הפרפר הוא - שההשפעות החיצוניות כרגע בעצם בתרדמה, ומצפים ממך לעיכול המידע. קיבלת הרבה מסרים, וזה כמו זחל שאוכל עלים, ועכשיו את נמצאת בתוך הגולם, מאפשרת למסרים האלה להבשיל. אל תלחצי, הפרפר צריך זמן. כדאי לא להיגרר עכשיו אחרי השפעות חיצוניות ולגשת למקור הפנימי שלך - האינטואיציה שלך. ההבנה - שקט. את מאוד פגיעה כרגע. זקוקה לשקט. המלצתי - לא לקחת קורסים עכשיו, לא להרעיש את חייך בעוד טריגרים, להתחבר לפנימיות שלך, לצד הרוחני שבך ולמקור של שקט בתוכך, שם נמצאת ההארה ולא בהשפעות החיצוניות, שהן אשליה שממנה כדאי שתתעוררי. בהצלחה לך מלי באהבה עפרה.

mbar30

New member
עפרה היקרה תודה על הארותיך

לקחת אותי למקום אחר, מעניין שלא חשבתי עליו כלל. השאלה שלי היא איך אני יודעת שאני מתחברת לפנימיות שלי מקשיבה לאינטואיציות שלי ולא "נגררת"? אולי זו השאלה של חיי, ואולי של אחרים, כי החיים האלה טומנים בחובם המון זרמים תת קרקעיים נחבאים ולא ברור לי לפעמים למה להאמין. אני מקווה שאני מובנת. בכל מקרה תודה ו

למעלה