שלום וחג שמח לכולם

ME1806

New member
שלום וחג שמח לכולם

עברנו לפני כחודש לדירה חדשה (מקבלן) ורציתי לצבוע לילדה את החדר. בעיקרון החדר הולך להיות צבעוני אבל הצבע השולט יהיה ורוד. אני רוצה לצבוע חצי חדר תחתון בורוד בהיר מאוד וכבורדר לצבוע פסים בעוביים שונים ובצבעים שונים שיתאימו לשאר הדברים שבחד (סגול,כתום, תכלת, צהוב וכו'). האם ידוע לכם באיזה צבעים אני צריכה להשתמש לבורדר? אפשר צבעים אקריליים? אני רוצה צבעים חיים ולא רק פסטליים תודה

פסים לחדר

שלום רב את יכולה להשתמש בכל צבע שהוא על בסיס מים, כמובן שצבעים אקריליים באים בחשבון את הגוונים את בוחרת, כל צבעי טמבור שמיועדים לקירות (סופר קריל לדורותיו) מתאימים. רעיון הפסים נחמד מאוד מזכירה לך להשתמש במסקנטייפ על מנת ליצור את הפסים, אל תעשי יותר מידי פסים דקים כוון שזה ייקח לך המון זמן. בהצלחה עידית

noga30

New member
יש לי הצעה לפסים

הייתי שמה מסקינגטייפ רק לתחום את הבורדר מצידו העליון והתחתון, ואת הפסים עושה באמצעות גלגלות קטנות שניתן לקנות באייס. עם גלגלות ברוחבים שונים, תקבלי רוחבים שונים של פסים, ולדעתי גם יותר יפה שהתחימה היא רק של הבורדר, והפסים יהיו יותר חופשיים. מוסיפה תמונה של החדר של מעין עם פסים שנתחמו במסקינגטייפ. רוב העבודה היתה בהדבקת התחימה לפסים ובהסרתה. אצלך אפשר לחסוך את כל העבודה הזאת.

למעלה