שלום וחג שמח-בקשה

enigma69

New member
שלום וחג שמח-בקשה

אני רוצה להתחיל ללמוד סינית דרך האינטרנט בשלב ראשון..רמה הכי נמוכה..הכי בסיסית..לראות אם בכלל אני אוהב את זה.בשלב זה הסיבה שאני רוצה ללמוד היא רק בשביל הפאן.תוכלו להפנות אותי לאתרים ישראלים שמלמדים סינית בסיסית..משפטים חשובים..אוצר מילים?.תודה..אגב איך אומרים תודה בסינית?.

enigma69

New member
ועוד 2 שאלות ברשותכם

מהו ההבדל בין השפה הסינית ליפנית?והאם זה נכון שהסינית תהיה השפה החשובה ביותר בעתיד?..

GnomeBubble

New member
תשובות

ההבדל בין הסינית והיפנית הוא שהן לא דומות. אי אפשר לענות אחרת על שאלה כזאת, כי פשוט אי אפשר למצוא הבדל בין דברים שאין להם כמעט כלום במשותף חוץ מכתב. זה כמו לשאול מה ההבדל בין פיל לעכבר (לשניהם יש הרי זנב). אם כי לפעמים דווקא מה שנראה דומה הוא דומה ומה שלא דומה הוא לא. אז כנראה שפיל ודב נמלים אכן קשורים (לשניהם יש חדק), אבל גם פיל ופרת -ים הם קרובי משפחה... כן, מסתבר. מה זה קשור? זה לא, אבל גם יפנית וסינית לא.
לשאלה השניה - נראה לי שטעית בפורום, כאן זה לא פורום גילוי עתידות
הסינית היא כבר שפה חשובה, אבל לא הכי. האם היא תהיה הכי חשובה בעתיד? ואולי זאת דווקא תהיה ההודית? או הצ'צ'נית? מי יודע...

happydog23

New member
אני חושב שהם צריכים לשלם לי תמלוגים על

כל הפרסום חינם שאני עושה להם. בשביל לבדוק האם אתה אוהב את השפה, תנסה את: www.chinesepod.com

guanyin

New member
גם אני חושבת

לחלוטין מיכרת אותי לאתר הזה! (קן - תעשה לי ילדים)

Oasis1

New member
כמה תשובות

בתור אחד שהתחיל ללמוד לא מזמן סינית, גיליתי לצערי שאין אתר ישראלי מסודר ללימוד השפה. כדי ללמוד אותה תיאלץ להסתפק באתרים באנגלית או במורה פרטי. תודה בסינית - xiexie (נהגה כמו המילה 'שישה' עם סגול על ה'ש' השני).

למעלה