שלום והרבה ברכה

שלום והרבה ברכה

שמי שירי ואני מטפלת באומנות ועובדת סוציאלית (בסיום התואר השני).אין לי יותר מידי נסיון בגישה הקוגנטיבית (פרט לקורס של תמי רונן באונ' וטיפול אחד עליו עשיתי עבודה. יש לי ילדה (בת 12) שעדיין מרטיבה בלילות. משיחה עם אבייה הבנתי שהיא בעצם אף פעם לא ממש נגמלה (יש תקופות שהיא מרטיבה רק 4 פעמים בשבוע וזה השיא.) הוריי הילדה גרושים ולמיטב ידיעתי האם הייתה דכאונית. מאוד אודה לכם על טיפים ואני משערת שבעיקר בקריאת מאמרים או הפנייה לספרים לקבל מידע. בתודה רבה מראש שירי

שווה לנסות היפנטזה

הרטבה הוא נושא מחד מאוד מורכב כי יש לו סיבות רבות מאידך הוא מאוד פשוט כי הוא צריך להפסיק וזהו. עם בעיית ההרטבה של בני שנמשכה שנים רבות וניסיתי לטפל בה בדרכים שונות בארץ ובעולם, נפתרה בסופו של דבר על ידי טיפול בהיפנוזה....שווה לנסות... לפעמים אנחנו הוכלים רחוק ועמוק מדי... זה כמו הספור על זה שהיה מרטיב בלילה והלך ארבע שנם לפסיכולוג וככשאלו אותו אם הוא מרוצה מהטיפול הוא אמר שכן. ושאלו אותו אם אומנם הוא הפסיק להרטיב, והוא ענה שלא, אבל עכשיו הוא יודע למה... אז קשה ליעץ דרך אינטרנט ואף פעם אי אפשר לדעת עד כמה הבעיה מורכבת אצל ילד זה או אחר אבל שווה לנסות גם דרך פחות שגרתית בהצלחה נעמי

שריד

New member
הרטבה למי פונים

טיפוח ויופי סוכרת הנקה פוריות רפואה ברשת עזרה ראשונה סרטן נוער ומתבגרים פורומים נוספים חדש פורום הרטבת לילה פורום גמילה מעישון פורום הסרת משקפיים פורום בריאות הגב פורום בריחת שתן » אורתופדית ילדים » מחלות נפוצות » התפתחות הילד » הרטבה » הפרעות קשב וריכוז » הפרעות תקשורת » מחלות גנטיות » בטיחות ותאונות מרפאות לטיפול בהרטבות לילה בבי"ח מאיר ובבי"ח דנה באיכילוב אינפורמציה מועילה להורים שלדיהם סובלים מהרטבת לילה, טלפונים ומידע מעכשיו חדש - מרפאות לטיפול בהרטבות יום ולילה נפתחו בבית החולים מאיר בכפר-סבא ובבית חולים דנה בתל אביב. ישנם מרכזים מיוחדים לטיפול בהרטבת לילה. בעיקרון הרטבה נחשבת כאשר היא נמשכת או מופיעה מעל גיל חמש, ויש לשלול בעיות פיזיולוגיות קודם. לצורך העניין כדאי לברר בבי"ח דנה- איכילוב ובבי" מאיר שם יש מרפאות מיוחדות לנושא. בנוסף תערכי חיפוש במנוע גוגל תחת הרטבה, החיפוש יוביל אותך למידע רב וגם לפורום הרטבה ב-doctors.co.il השירות בבי"הח ניתן ע"י רופאים אורולוגים מומחים ובאמצעות כל מגוון אפשרויות הטיפול הקיימות. 09-7472911 מרכז להרטבות לילה בבי"ח מאיר כפר-סבא. 03-6974000 השייך למרכז המידע של המרכז הרפואי ת"א. בהצלחה שריד

למעלה