שלום וגם...

burhtk1

New member
שלום וגם...

היי קוראים לי נוריאל ואני גר בצרפת. כבר חודש שאני קורא בפורום ואני חושב שהוא ממש נהדר ^-^. ויש לי גם שאלה קטנה... האם יש איזה תוספת למשחק בתלת מימד (UNREAL/HALF-LIFE) שיש שם את הסטארגייט (זאת אומרת שאפשר להפעיל אותו ולהכנס לתוכו)? או האם יהיה משחק (בתלת מימד כמובן) של סטארגייט? תודה על הקריאה והתשובות (אם יהיו) ^-^"

אני עדיין בהלם מהעובדה

שג'סיקה אלבה שיחקה דולפין אבל לגבי שאלתך - אין לי שמץ של מושג האם יהיה משחק. חרשתי את גייטוורלד לכל אורכו ולא הצלחתי למצוא משהו

burhtk1

New member
ואין

אפילו מפה אחת שאפשר להכניס לאחד המשחקים (HALF-LIFE/UNREAL)? פעם אחת מצאתי באיזה אתר (של סטארגייט) מפה כזאת (רק שכמעט לא היה בה שום דבר) בכל אופן תודה על התשובה ^-^ אם מישהו אחר יוכל לעזור לי אז גם לו תודה ^^"

מה לעזאזל ----------->היא מה ???

מה זאת אומרת שיחקה דולפין זה סידרת מדע בידיוני או משהו כזה

Chakotay

New member
חחח לא היא לא שיחקה דולפין חחחח

אמרתי תקרא היא שיחקה את השכנה הכוסית.

aשרון

New member
שלום נוריאל.........

מה המצב? שמי שרון, אני משלחת הברוך הבא אל הפורום, אז...
ברוך בואך והצתרפותך אל פורומינו החביב שב בנוח, תרגיש חופשי לטעום ולהנות ממגש המתאבנים שלנו
המוצע לכל חבר חדש... אתה באמת גר בצרפת? ספר קצת על איך זה לגור שם. ושוב, ברוך הבא לפורוםםםםםםםםם

ברוכים הבאים../images/Emo24.gif

גם אני די חדשה בפורום אבל ברוך הבא!! נכנסתי לכל אתרי הסטארגייט שאני מכירה ולא מצאתי שם אזכור על משחק מחשב או סימולטור כמו שאתה מזכיר. חבל שלא יכולתי להיות לעזר
. וצפניה... חחח... היא שיחקה את מאיה השכנה. את הדולפין שיחק פליפר....

burhtk1

New member
^_^

כן אני באמת גר בצרפת...(בחלק החם ביותר) ויש כאן סטארגייט בצרפתית (זה לא כול כך נורא כמו שזה נשמע) הייתי חי פעם בישראל (עד גיל 13) ואז באתי לצרפת (אני בגיל 15 עכשיו) וזהו...

זה באמת יכול להיות מוצלח../images/Emo6.gif

גואולד צועקים פקודות בצרפתית. גם ככה זה מצחיק מדי בעברית...

burhtk1

New member
מצאתי מפות של סטארגייט

מצאתי 2 אתרים. אחד עם מפות ל-unreal tournament 2003. ואחד עם מפות לְ~HALF-LIFE. הנה הם למטה ^-^

De fire

New member
ואו! הטרייליר שווה ביותר. ולו רק

כדי לשמוע את המוסיקה המלאה המקורית מהסרט... איך לעזאזל לא הוציאו עד היום משחק סטארגייט עם כל משחקי הפעולה שיוצאים על ימין ועל שמאל.. יפהפה.:)

למעלה