שלום וברכה

FireBird

New member
שלום וברכה

אנא ממך, חווה דעתך על הבדיקות הנ"ל. תודה רבה.

בדיקה נוספת, כשעה אחרי

לא ניתן לחוות דעה על אק"ג ללא הקונטקסט של הדברים, כלומר גיל, מחלות רקע, שימוש בתרופות, גורמי סיכון, וקליניקה. באופן כללי אין רואים פתולוגיה חריפה באק"ג המצורף מלבד אולי רמז למה שנקרא IVCD - הפרעת הולכה תוך חדרית, ששוב בהתאם להנ"ל יש להתייעץ עם רופא המשפחה לגבי המשך בירור.

FireBird

New member
קונטקסט

דבר ראשון תודה על התשובה עד כה
ולגבי: אני בן 24. קצת אלרגי. יתר לחץ דם קל מטופל בנוורוסק. השמנת יתר חריפה, הייתי 130, ב3 חודשים האחרונים הגעתי ל 118. וקצת מידע יותר ספציפי לגבי הבדיקה עצמה: כחלק מתהליך ההרזיה התחלתי בפעילות גופנית. כשבועיים לפני הבדיקה התחלתי לעסוק באופן מוגזם ככל הנראה בפעילות גופנית (כ7 שעות רכיבה בימי שבת). במשך יומיים לפני הבדיקה לקחתי כ2 כדורי אביטרן 50 כל יום (סה"כ 4-5 במשך יומיים). הגיע יום שבת, יצאתי לרכב, רכבתי כשעתיים, נפלתי מהאופניים מגובה מטר בערך וחזרתי לביתי פצוע קלות בפצעים שטחיים. בערב התחלתי להרגיש לא טוב. משהו בדפיקות הלב שלי לא היה "יציב" (קשה לי להגדיר את מה שהרגשתי, אולי חזק מידי, אולי חוסר פעימה, אולי פעימה נוספת) ומעין תחושת "וואקום" של הנשימה בכל כמה דקות. ניגשתי לבית החולים ששם ביצעו לי את הא.ק.ג. הראשון והרופא נבהל מאוד (אבל ממש מאוד ובאותו רגע חשבתי שחרב עלי עולמי) ונשלחתי לעשות עוד בדיקות וא.ק.ג. נוסף (שניהם מצורפים בהודעות הקודמות). בא.ק.ג. השני שיחררו אותי הביתה להמשך בדיקות בקופת חולים. אובחן: עליות ST ושינויים בלתי ספציפים בגלי T (האם זה קשור לIVCD ?) בבדיקות הדם שלי יצא מחסור באשלגן (Potassium) כשהערך היה מתחת לערך המינימלי, אומנם לא בהרבה, אך מתחת. בדיקת רנטגן חזה תקינה. כיום (כשבוע אחרי) אני מרגיש טוב יותר, ב"ה, אבל עדיין חושש שמה יש לי משהו. מה דעתך, ד"ר? ושוב, תודה רבה על ההתייחסות.

למעלה