שלום וברכה

the philosopher

New member
ללא ספק!

אני הכי אוהב את אבריל לאבינג... היא הניו מטאל הכי טוב שיש פי מאה יותר טובה מכל הלהקות הנאציות האלה כול הKoRn האלה

seen clever

New member
אבריל לאבניג

היא הבחורה הכי עוצמתית בעסק ההיא מביאה את זה חזק ובלי שטויות! תירס מגעילים הם קוראים קריאו גזעניות והם לא שרים על דברים שבאמת חשובים כמו אהבה

the philosopher

New member
השכרה!

יענטי מי אלה הכורן האלה כבר מה הם חבורת אמריקאים ששרים לך על כלום אבריל לפחות שרה עם רגש.... הכי אהבתי את הקטע הזה שהיא שוברת גיטרה... זה כזה מגניב אבל תחשוב היא בטח היתה מה זה עצבנית אז היא היתה חייבת לישבור את הגיטרה.

seen clever

New member
זהו

למה היא הייתה עצבנית אבל
זה בטח בגלל הסקייטר הרע הזה שלא אוהב אותה יותר!!

Hellbeast666

New member
אבריל vagina?

דבר ראשון היא ממש לא ניו(יותר כמו פופרוק) והיא גועל נפש היא שרה מגעיל והלהקה שלה לא שווה בקיצור אולי עוצמתית אבל לא שווה שיט

T a L L L

New member
נראלי שכל השיחה הזו הייתה בציניות..

לפחות אני מאוד מקווה ככה! ההבדל היחיד בין אבריל לאביץ' ובריטני זה שלאבריל יש גיטרה. סתם כלבה מטומטמת שעושה פופ בליווי גיטרות, המוזיקה שלה ממסוחרת ומגעילה. ופאקקק אני שונא אותה..

seen clever

New member
איזה ציניות?

רצינות מלאה... ואבריל זה הדבר החם יא לא מעודכנים! לכו תשמעו שטויות כמו ראש מכונה ומערכת של הלמטה אבל אבריל לוקחת אותם!!

the philosopher

New member
חהחה אתה יורד על אבריל

וקורא לה אבריל לאביץ' חח אתה מצחיק. לא. קודם כול אבריל לאבינג היא ניומאטל לכל דבר. דבר שני היא פי מילייון מי כול הלהקות האלה שאתם שומעים.! כול הלהקות הנאציות האלה KORn וRAMSATAN

T a L L L

New member
חחחחחחחח!

שיטטטט...עזוב, אני לא מתכוון להגיב לזה אפילו!!!

Manic Subsidal

New member
ולינקין פארק שאתה כל כך אוהב?

זה לא פופ בליווי גיטרות? לא שזה רע... תפסיקו כבר לפחד מהמילה פופ. המילה פופ, היא לא נרדפת למוסיקה גרועה.

T a L L L

New member
לא, זה לא פופ בליווי גיטרות

ודי אני לא רוצה להגיב על השרשור המגוחך הזה.

Manic Subsidal

New member
אני חושב שזה כן

לפעמים הם נשמעים כמו איזו להקת בנים עם גיטרות ברקע, ואין דה אנד נשמע כמו איזו יציאה סאבלימינלית. אל תשקר לעצמך שזה לא פופ.

אתה כזה בנאדם מושפע, פשוט מגוחך

הרי אם לא היו שמים את זה באמטיוי לא היית מדבר על In The End כמו שאתה מדבר עכשיו, ולא היית אומר שום דבר בסגנון (מטופש משהו) "יציאה סאבלימינלית".

Manic Subsidal

New member
מגוחך...... אז תגחך

אני אומר זאת יציאה סאבלימינלית כי זה באמת נשמע לי ככה, וזה שיר מאוד נחמד, שלא תבינו אותי לא נכון. ואין קשר לאמ טי וי, באמת שלא.

Manic Subsidal

New member
בכלל... כל הניו מטאל הוא בחלקו פופ

מה לעשות, זה סגנון מיינסטרימי וקליט משהו.

flizer123

New member
אם את אוהבת פופ.....

אז לכי לפורום פופ, זה לא הפורום בשבילך.... ולעזעל אני שונאאאאאאאאאאאאאאא פופ!!!!

Amit Gal

New member
זה בכלל בן.........

וכן, יש גם כאלו שאוהבים גם מטאל וגם פופ!

למעלה