שלום וברכה ! :)

שלום וברכה ! :)

אני אמנם לא תרמילאי דגול אבל אני אוהב טבע ואני מאוד אוהב את המדבר (אני גר באילת). בשנה האחרונה הלכתי מידיי פעם כמה קילומטרים (3-4) לתוך המדבר להכין שם תה עם נענע והרבה סוכר. אבל עכשיו החלטתי שאני רוצה לשפר את כישורי הסדאות שלי ולהעמיק לתוך המדבר. אבל לצערי אני לא בקיא בגיאוגרפיה של הרי אילת ואני מכיר מעט נקודות חן שאותן פגשתי במהלך הטיולים הקטנים שלי ונתתי להן שמות. אני מקווה שתוכלו להצביע לי על מקומות יפים נוספים בסביבה הקרובה כי אני מכיר רק את אלה שליד הבית שלי. כשאני אומר סביבה קרובה אני שם דגש על קרובה כי אין לי אוטו של ממש. תודה רבה מראש ! :)

syair

New member
אילת

לא מזמן עשינו טיול פורום בהרי אילת. אני ממליץ לך לקנות את מפת סימון השבילים של הרי אילת, וכך תוכל ללמוד על מסלולים רבים באזורך. משהו קרוב לך שאני יכול לחשוב עליו, הוא טיפוס מעלה בהרים מאזור שמורת האלמוגים. התצפית משם פושט מדהימה. אתה מוזמן להציץ בגלרייה מהטיול. ישנם מסלולים רבים באזור, אבל חלק גם מצריכים יותר ממספר שעות הליכה. אני אהבתי במיוחד את אזור הר יואש, בו ניתן לראות את היעלים, במיוחד היה מדהים לראות אותם, בזמן שאכלנו את ארוחת הבוקר, וגם באזור עין נטפים (מאגר המים לחיות באזור, ואל תצפה לשחות במי השלולית שם), ראינו בעלי חיים. אולי תשתף אותנו בפינות החמד הנסתרות שלך.

זה לא יעזור לך אם אני אשתף אותך

כי כמו שכתבתי המצאנו להם שמות משלנו, ואני לא מאמין ש"הר הוואגינה" מופיע בשם הזה על המפה. זה הר מאבן גיר בצבעים אדומים וורודים שהגשם והרוחות חשפו חלק מהרכס שלו ובזווית הנכונה זה ממש נראה כמו פות אותנטי. אבל הגשם האחרון שירד כאן דיי עיוות את הפות של אמא אדמה ועכשיו זה סתם נראה כמו צלקת גדולה על ההר. כנראה שאני באמת אקנה את המפה. אולי אני גם אשקיע קצת ואבקש מאח שלי שילמד אותי לנווט קצת.

למעלה