שלום וברכה אני הסתובבתי הרבה בפורומים והגעתי הנה נראה מקום מעניין ונחמד אז מקווה להתאקלמות מהירה
מ מצחיקקק New member 7/11/13 #1 שלום וברכה אני הסתובבתי הרבה בפורומים והגעתי הנה נראה מקום מעניין ונחמד אז מקווה להתאקלמות מהירה
ר רוצה להתרגש מחדש New member 7/11/13 #4 מעניין מה כל כך נחמד פה... או בעצם נחמד, מה כל כך מעניין פה. אז מה בכל זאת?
ל ליהי פעם שניה New member 10/11/13 #6 תשמעי.... בכל פעם שאני קוראת אותך, אני יותר ויותר מעריכה אותך..... להשאר במקום שאת לא ממש אוהבת, לעיתים נשמע שאפילו סובלת... והכל על מנת לשמור על הגן הפולני..... זה אכן ראוי להערכה!
תשמעי.... בכל פעם שאני קוראת אותך, אני יותר ויותר מעריכה אותך..... להשאר במקום שאת לא ממש אוהבת, לעיתים נשמע שאפילו סובלת... והכל על מנת לשמור על הגן הפולני..... זה אכן ראוי להערכה!
ר רוצה להתרגש מחדש New member 10/11/13 #16 אז בוא נעשה להם דווקא אתה תשלח לי תמונת עירום שלך, ואני אשלח לך תמונת עירום שלך בחזרה
ר רוצה להתרגש מחדש New member 10/11/13 #19 הכי אני אוהבת כשאתה מסכים איתי. בכלל לא משנה לי אם יש תמונה בדרך או לא, העובדה שקיבלת את ההצעה שלי מעבירה רטט וצמירמורים קשים בגופי.
הכי אני אוהבת כשאתה מסכים איתי. בכלל לא משנה לי אם יש תמונה בדרך או לא, העובדה שקיבלת את ההצעה שלי מעבירה רטט וצמירמורים קשים בגופי.