שלום וברכה. שוב..

שלום וברכה. שוב..

אני מרגישה מתוסכלת, ותקועה בחיי לראשונה... יש לי שני מקצועות, מקצוע אחד מטפלת בילדים סוג 1 עם הרבה ניסיון, וניסיון עשיר מאוד. אך מאידך יש לי גם תעודות בכל סוגי המזכירות הכמעט האפשריים, יש לי גם ניסיון של 4 שנים, אך בעקבות מחסור בעבודה
אני לא יודעת מה להחליט להתמקצע יותר, האם עליי לעבור עוד קורס בכדי לאפשר לעצמי למצוא יותר אפשרויות בתחום המזכירות כגון הנהלת חשבונות, או שמא לוותר על החלום ולהיות מטפלת ולא להיות מאושרת, אבל בזה כן יש היצע יותר.
מה אני אמורה כרגע לעשות אני יודעת את התשובה, אך זה מתסכל מעצבן שהחברה דוחפת אותנו הנשים לכיוון של "אתן צריכות לעבוד במעון, גננת יותר מתאים, מטפלת.." אני מרגישה שיש לי יכולות בתור פקידה, ומנהלת משרד. יש לי את הכישורים והניסיון, אך מחוסר עבודה כאן אני מרגישה שדוחפים אותי לכיוון מטפלת וזה קצת מתסכל אותי. אשמח לעזרה, תודה.

shapir1

New member
מי דוחף אותך?

גם הרבה נשים עובדות בתחום המזכירות והנהלת חשבונות, שגם הם נחשבים תחומים "נשיים" יותר. וגם בתחומים האלה יש המון ביקוש.

אם את מרגישה שתמצי יותר את הכישורים שלך בעבודה אדמיניסטרטיבית, וכבר יש לך ניסיון - האדם היחיד שיכול לעצור בעדך זו רק את, עצמך.

זה חשוב להקשיב ולהתייעץ עם אחרים, אבל בסופו של דבר מי שיחליט ויקבע מה תעשי בהמשך ומי שיושפע מזה לטובה או לרעה זו רק את. אז לפעמים צריך פשוט לנקות את הראש מכל ה"קולות" שאומרים לך מה יותר טוב ומה מתאים ולהקשיב לקול שלך.

נשמע שהתחום האדמיניסטרטיבי הרבה יותר מעניין ומושך אותך - אז כן, פשוט לכי על זה ותעשי את מה שאת אוהבת וטובה בו.

תודה.. זו הסביבה שדוחפת,

אמא, האחיות שלי, בעלי.. אומרים לי שאולי בכל זאת אני צריכה לפנות למקצוע מטפלת,
אולי זה יעשה לי טוב בכל זאת. זאת אמנם עבודה מספקת וטובה, אך אני מרגישה שאני
עדיין לא שם, עדיין לא מתאים להיות במקצוע שוחק וכן גם קצת מעליב לעומת השכר שאנחנו מקבלות
בתור מטפלת וזה פשוט מתסכל נורא...

למעלה