שלום וברכה לכולם

amirval

New member
שלום וברכה לכולם

אני חדש בפורום,ואיך לומר לא בדיוק מבוטל הייטק מהסיבה שעדיין לא עבדתי בהייטק. לפני 4 שנים בערך סיימתי קורס תכנות של משרד העבודה,ושסיימתי אותו הבועה כבר היתה בשיא השפל. למזלי(אם אפשר לקרוא לזה ככה)מצאתי עבודה בתחום השיווק,ולאחר מכן גם קצת בתחום המיחשוב. העבודה כללה קצת קצת מכל דבר,זאת אומרת קצת רשתות,עבודה עם שרתים וכו',קצת טכנאי (מחשבים שהתקלקלו במשרד),וקצת תוכנה (vb,עם מסד הנתונים של oracle). לאחרונה פוטרתי מעבודתי,ואני ממש מחפש בתחום התוכנה,גם בתחום החומרה, רק מישהו שיהיה מוכן לתת לי ניסיון. אני בן 24 וחושב להמשיך ללמוד (רק שאני לא בטוח מה). למעשה יש לי שתי שאלות מאוד עיקריות בחיי: א. האם אני יכול למצוא עבודה בתחום המיחשוב-למרות שאני בעל ניסיון מועט מאוד? ב. במידה ואתחיל ללמוד (מקווה שכן)האם להישאר בתחום המחשבים,ואם בתחום אז מה יכולה להיות ההמלצה (תוכנה,חומרה+רשתות לימודי הנדסת תעשייה וניהול-שאגב בתחום התעשייה וניהול נדמה לי שכל מי שסיים ללמוד את זה מצא עבודה בתחום) בתודה מראש

selalerer

New member
נצל"ש....

אותה שאלה בעצם, לגביי. הנתונים שלי: -הנדסאי תוכנה (אחלה ציונים), סיימתי ב2002. -בניית אתרי אינטרנט (ASP) -התעסקות בלתי פוסקת בתוכנה באופן בתור תחביב בבית. *מה הסיכוי שלי היום למצוא עבודה? *אני רואה שיש בעיקר ביקוש למהנדסים/תואר ראשון, מישהו בכלל ישקול לקבל הנדסאי למשרת מתכנת היום?

למעלה