שלום ובוקר טוב

וונדי1

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה ומה עם האמא

השניה של אייל ואלון - האם גם היא משתתפת בפורום? הסיפור שלכם מאד מרגש ונוגע ללב...

וואוו, איזה יופי ../images/Emo45.gif

ברוכים הבאים ל-
החם. נשמח להתייעץ ולייעץ מנסיוננו.

איזה סיפור מדהים

ממש מרגש, במיוחד כי גם אני עברתי טיפולי פוריות עם הזרע של בעלי, ואני יודעת מה זה לעבור את זה , כמה טוב שהייתן אחת עם השניה, אני חושבת שזה יותר טוב מאשר להיות עם בעל שלא ממש יודע מה את עוברת. ממש מרגש.

dafgol

New member
איזה סיפור יפה ../images/Emo24.gif

ברוכות הבאות אלינו , ובמיוחד ברוכים הבאים אייל ואלון. אני בטוחה שתמצאו פה בית חם לשתף להשתתף לספר לשמוע ולהיפגש. נשמח לראות תמונות שלכם. ברוכים הבאים
דפנה

עמית@

New member
איזה כיף, מזל שהצליח לכן יחד ../images/Emo13.gif

ברוכות הבאות (וגם ברוכים כמובן)

MASHY BOSTON

New member
מזל טוב וברוכות הבאות ושאלה קטנה :

אני מקווה שהשאלה לא תובן בצורה הלא נכונה, זה רק מסקרנות. אני יודעת שאת ההריון הזה לא הייתי יכולה לעבור ללא בן זוגי, שתומך ומפנק, והולך בעשר בלילה, באמצע סופת שלג לקנות לי גלידה, ומוריד אותי מול הכניסה לבית והולך לבד להחנות את המכונית, ודוחף אותי מאחור כשקשה לי לעלות את 3 הקומות וכו' וכו'. השאלה היא : האם לא הייתן מעדיפות שרק אחת תהיה בהריון והשנייה תהיה התומכת ? האם זה לא היה קשה לעבור את ההריונות ביחד, כששתיכן גם עוברות את ההריון וגם צריכות לתמוך אחת בשנייה ?

זה לא היה בכוונה אבל זה יצא מדהים

אנחנו התכוונו שרק אחת תכנס להריון. אבל נכנסנו שנינו באותו חודש. ההריון היה בסדר נכון לא היה לנו את הפרבילגיה לבקש דברים באחת בלילה. אבל היו לנו מלא חברות וחברים ובני משפחה שעזרו. אנחנו גם שיפצנו וגם קנינו בית וגם עברנו דירה והכל בין חודש שבעי לתשעי.ולמרות הכל אני חייבת לציין שזה היה קל לעומת אחרי ההריון לגשל שני ילדים + לעבוד במשרה מלאה + לא לישון בלילה זה מאוד קשה. למרות שהם מדהימים ואני מאושרת בחלקי שיש לי אותם.אני מקווה שזה עונה לך.בקיצור לא הכל קל בחיים אבל לפעמים זה שווה.

ב ה י ר

New member
זה כמו לגדל תאומים

נישמע קשה אבל כיף שיש שניים. הרבה אושר עם אייל ואלון!

ronnieyuval

New member
וואו! סיפור מדהים! ../images/Emo99.gif

אני פשוט נדהמת מהסיפור המקסים שלכן.

קרן^

New member
איזה יופי../images/Emo140.gifברוכות הבאות והבאים

יש תמונה שלהם?

למעלה