כל כך מכירה את הפחד מתופעות לוואי חדשות |תוהה
אבל דווקא אצלי, שהיתה לי רגישות מטורפת לכדורים עוד לפני המחלה, דווקא כדור מהמשפחה הזאת היה לי ממש טוב, בלי תופעות לוואי.
אבל זה מאד אינדיבידואלי
זה מדהים איך ניסוח של חולות אחרות עוזר להגדיר מה שאני מרגישה - כאבי קרקפת. זה הכאב הכי חזק אצלי במחלה (תת"כ), וניסיתי להגדיר אותו לרופאים לא בהצלחה יתרה, אמרתי להם שזה כאב בצורת קסדה (להבדיל ממיגרנה) ושזה כואב לא כמו כאב ראש אלא כמו דלקת קרום המוח. אחר כך גיליתי שקוראים לזה כאב שרירים בראש או משהו כזה.
בתחילת הדרך, הנוירולוג אמר שזה השרירים שמחוץ לגולגולת, ונוירולוגים מתעסקים רק עם מה שבפנים. ועדיין לא מצאתי רופא או מישהו שיגיד לי מה יכול להקל על הכאב הזה.
אני גם מתה להתייעץ פה על הנושא של התעלפויות, עוד לא מצאתי את הסטייט אוף מינד כדי לכתוב.
לגבי התרופה: בשבוע שעבר הייתי אצל רופא משפחה מדהים (חזרתי אליו) שמכיר את המחלה, וזה היה נהדר לשמוע את מה שהוא אומר, להבדיל ממה שהרופא משפחה הקודם אמר וכו'.
והוא אמר שחולים עם תת"כ / פיברו הם עם רגישות גבוהה לתרופות. וזה היה מקסים לשמוע את זה לשם שינוי, ולא כמו שאר הרופאים שדי מתעלמים מהסבל של תופעות הלוואי.
לפיכך ומניסיוני, מציעה לך להתחיל ממינונים ממש קטנים ולהעלות בהדרגה. תנסי להסביר לנוירולוג את הרגישות הגבוהה לתרופות.
בהצלחה גדולה,