שלום ובוקר טוב

poogi007

New member
שלום ובוקר טוב

אני איתי, וגם אני מכור למערכונים קלאסיים וישנים... אני אומנם רק בן 21 אבל יש לי ידע לא רע בכלל הייתי אומר בכל הקשור למערכונים ישראליים.... ואפרופו שייקה אופיר, יצא לי לראות דרך היו טיוב מערכון ענק שלו שהוא הקדיש אותו לחיים חפר "השערה והמחט", מישהו מכיר? מערכון גאוני על דבר כל כך פשוט כמו קריצה ששייקה הצליח לעשות ממנו פשוט דבר שלא נראה כמותו... אח, כמה אנשים מהסוג של שייקה, יוסי בנאי (הגדול!), חנוך לוין וניסים אלוני חסרים.....

D o r o t h y

New member
רוצה קפה?

אבל אין קפה!! מה זה פה בית קפה? יופי שבאת, ולפי מה שאתה אוהב נראה לי שאנחנו בהחלט נסתדר.

poogi007

New member
אני שמח לקרוא שנסתדר טוב...

זה מאוד מתסכל שאין הרבה אנשים בגילי שאוהבים מערכונים קלאסיים ולא רק אלי ומריאנו ושות'... אף אחד לא מבין אותי שאין על יוסי בנאי (שהוא מבחינתי הגדול מכולם) או שייקה אופיר (בני גילי לא מכירים בנאדם כזה שייקה אופיר)...

mx47

New member
ברוך הבא.

ברוך הבא לפורום. תמיד נחמד שיש עוד אנשים שמעריצים את המערכונים הקלאסיים.

אתה רק בן 21... אני בת 17 וחצי ....

אני משתגעת שאנשים לא מכירים ומעריכים את הקלאסים אלא מחשיבים את ארץ נהדרת לקלסיקה אנשים בגילי לא יודעים מי הם הגששים או שייקה אופיר או יוסי בנאי

poogi007

New member
הופתעתי לטובה...

אני שמח לשמוע שיש עוד אנשים שהם אפילו יותר צעירים ממני שמכירים ומעריכים מערכונים שלימדו את ארץ נהדרת איך מכינים מערכון טוב... תאמיני לי, אנחנו אלה שיכולים להחזיר את אותם מערכונים בחזרה למודעות של כולם... לא יודע מה איתך, אני הצלחתי להשפיע על כל הסובבים אותי... הם כבר מדקלמים את הגשש בע"פ וחלקם גם את יוסי בנאי...

danistar

New member
אז למה לא תשב איתנו ??

ברוך המוציא מלפפון מהכיס . אלוהים נתן ראש העיר לקח .. יהי שם המלפפון מבורך . ברוך הבא .

yonimi

New member
מפה רואים את השיפע של שרה מהקיוסק.

ברוך הבא. תראה מי פה תתעלף.

למעלה