שלום ואשמח לקבל עזרה

שלום ואשמח לקבל עזרה

אני בת 38 ויודעת שיש לי אחות מאבי ז"ל שצריכה להיות בערך 10 שנים קטנה מימני כשאבי נפטר ראיתי בתיק שלו תמונות שלה בתור ילדה אבל קרעתי אותם כי זה היה מאוד רגיש ולא רציתי שאימי תראה אותם (כמובן שהיום אני מצטערת על כך) אין לי מושג אם היא נקראה בשם אבי או לא אם היא חיה בארץ כי באיזה שהוא שלב שמעתי שיחה של אבא שלי בטלפון שהם עזבו לצרפת ואני לא יודעת אם הם חזרו אבי נפטר לפני 10שנים תודה מראש אם יש אתרים לחיפוש שהם לא באנגלית אני מעדיפה כי האנגלית שלי לא הכי הכי

א77

New member
הבה אתייחס לשורה האחרונה שכתבת.

כתבת שהגימטריא 13 = אהבה. אז אבות האומה אברהם יצחק יעקב סה"כ 13 אותיות. אמהות האומה שרה רבקה רחל לאה סה"כ 13 אותיות. אבות ואמהות האומה, סה"כ 26 אותיות, כמנין שמו של הקדוש ברוך הוא. 26 דורות היו בעולם עד שלא ניתנה תורה. וכנגדן 26 כי לעולם חסדו בתהילים קל"ו. ועוד ועוד. ממש לא על רגל אחת.

והנה עוד משהו שכתבו לי מעניין

בעניין נופר בחתימה שלך את כותבת שאהבה בגימטריה 13 , וזה גם גימטריה של אחד , האהבה עושה את כולנו , כל ישראל לעם אחד וקומה אחת של אדם שלם , אנחנו מתפללים : ברכנו אבינו כולנו כאחד , זה כיון שאם חילה אין אחדות , אנחנו חלילה לא ראויים לברכה ואפילו אנחנו צדיקים ... אני רוצה לכתוב בקצרה כמה מילים מי שמתאים לו - שיקנה.. אנחנו חיים בחברה מערבית שבנויה על "מגיע לי" "זכויותי" , האהבה כמעט ואיננה , במקומה באה תאווה , אבסורד לקרוא בעיתון "צעיר רצח את אהובתו"...איך ניתן לרצוח כשאוהבים ? יאמרו : זו הייתה אהבה נכזבת , האמת היא : מעולם לא הייתה כאן אהבה , הייתה כאן כן תאווה כלומר אהבה עצמית , הצעיר ההוא תמיד אהב את עצמו ולכן התאהב בצעירה. אהבה איננה תאווה ואיננה התאהבות . אהבה אמיתית היא נתינה ! נתינה נתינה נתינה . זה חסר בימינו המון ומאוד חבל , התוצאות הם הרסניות וקשות ,

א77

New member
אתייחס לשורה האחרונה שכתבת

כתבת שהגימטריא 13 = אהבה. אז אבות האומה אברהם יצחק יעקב סה"כ 13 אותיות. אמהות האומה שרה רבקה רחל לאה סה"כ 13 אותיות. אבות ואמהות האומה, סה"כ 26 אותיות, כמנין שמו של הקדוש ברוך הוא. 26 דורות היו בעולם עד שלא ניתנה תורה. וכנגדן 26 כי לעולם חסדו בתהילים קל"ו. ועוד ועוד. ממש לא על רגל אחת.

א77

New member
אתייחס לשורה האחרונה שכתבת

למעלה