שלום, התייעצות

Artboy

New member
שלום, התייעצות

רציתי לשתף ולשאול אתכם, אני די דלוק על חבר שלומד איתי במכללה. אנחנו חברים ממש טובים, נמצאים הרבה ביחד, ואני תוהה האם יש מצב שהוא שם לב לכך שאני בוהה בו מהבחינה המינית.? מה אתם חושבים? אנשים קרובים בדר"כ מרגישים? או שבגלל שאנחנו שנינו גברים, אין מצב שהוא בכלל חושב על זה שאני מסתכל עליו בצורה הזו? אשמח לשמוע את דעכתם או ניסיונכם בנושא...

Blackice

New member
הממ

יצא לי להדלק על חבר בי"ב, אבל לא חבר ממש טוב, סתם חבר, שלא מבלים ממש הרבה ביחד, והוא לא שם לב. זה עניין כזה של סטרייטים לא לחשוב על זה. לפחות, רובם. וגם אם הם מעלים את זה, זה יהיה בצחוק כי אף אחד לא יטען ברצינות שחבר טוב שלו הוא הומו. ניסית לברר האם הוא מעוניין בבנים?

Artboy

New member
איך אפשר לברר את זה?

הרי רוב האנשים, כמוני, לא באמת יגידו אם הם כן.

Blackice

New member
מאלתרים

קודם תברר מה הגישה שלו לקהילה, האם יש לו ידידים להט"בים.. מגששים ומוצאים דרך לשאול. או לפחות מגלים מה הגישה שלו לנושא.

Artboy

New member
אוקיי, ונגיד

ונגיד אני אגלה מה הגישה שלו לנושא, עדיין איך אפשר לדעת אם בנאדם הוא הומו/דו/סטרייט, אני חושב שאין דרך אלא אם לשאול ישירות, הרי אם הוא נגיד פתוח לקהילה וכו', זה לווא דווקא אומר שהוא בעל נטייה מסוימת...

Number two

New member
אממ

בתור התחלה תשנה את הגישה, ותנסה להיות קצת יותר "קליל". אני חושבת שעם בנות העניין הזה יותר קלP: ובכל אופן אפשר לנסות לפתח על זה שיחה, שתחיל בסתם משהו כמו "וואי הייתי במסיבה אתמול והיו שם מלא הומואים.."[??] בלהבלה או משהו בסגנון ומפה לשם השיחה בטח תתפתח [ז"א, אתה תגרום לה להתפתח] אם יותר קל לך לברר אם הוא פתוח לקהילה, אז נגיד שהוא פתוח.. אז יהיה לך יותר קל לברר את הנטיה כי, שוב, אתה תזרים את השיחה לכיוון הזה (בעדינות!P: ) בדרך כלל תומכי הקהילה מאוד יפתחו אליך בשיחה על הנושא בין אם הם סטרייט בי או הומו, מה שהופך את הבעיה שלך ל.. פחות בעייתית[?] :)בהצלחה.

למעלה