שלום=] התייעצות קטנה..

True Confession

New member
שלום=] התייעצות קטנה..

היי אממ קוראים לי ירדן, בת 17 ואני צריכה עזרה קטנה: חבר שלי מתגייס עוד חודש בערך (חח אז אני מניחה שאצטרף לפורום אז
..) אני מתקשה לחשוב מה לעשות לו כמתנת גיוס..חשבתי על דיסקית עם חריטה אבל השאלה שלי האם זה פרקטי בכלל? כלומר הוא יוכל ללכת עם זה או להוסיף את זה לשפצ"ור של הדיסקית? ובכללי..חשבתי על הדיסקית ומכתב קטן ממני לעידוד.. יש לכן אולי עוד רעיונות? אני לא מתה על מתנות מפוצצות מלאות דברים..מעדיפה משו קטן ומהלב=] תודה מראש על העזרה בנות..ובהצלחה לכן חח וגם לי אני מניחה..

Ray512

New member
האם זה פרקטי?

אני לא יודעת, לא בטוחה. לדעתי האישית- זה חמוד נורא, אבל טיפה מיותר... אמנם חריטה על דיסקית זה נורא חמוד אבל... לא יודעת, קשה להסביר. פשוט לא נראה לי מתאים כל כך. מה גם, אני לא חושבת שמותר יהיה לו ללכת עם זה. באופן גלוי- בטוח שלא. בשיפצור של הדיסקית... גם קצת קשה לי להאמין, אבל אני לא בטוחה. לדעתי, בפורום ימי הולדת ומתנות (588) יעזרו לך יותר. יש שם מאמרים עם מה שבא לך, וכמובן שתמיד תוכלי לשאול ישירות את חברי הפורום. לרוב יציעו לך דברים כמו שעון (שימושי מאוד בצבא), או מצפן (יש שורה קיטשית שבאה עם זה. פשוט לא זוכרת אותה). על כל פנים, אני מניחה ששם תקבלי מענה טוב יותר. בהצלחה בכל מקרה!

אור עוז1

New member
לא שימושי + עצה

בתור חיילת ובתור מישהי שחבר שלה חייל אני יכולה להגיד לך שהדברים האלה ממש חמודים אבל לא שימושים עדיף לקנות דברים שנחוצים לזמן הטירונות לדוגמא מגבת שמפו ספייד סטיק תחתונים גרביים גופיות חמות אני קניתי לחבר שלי מכול דבר קצת זאת אומרת 3 זוגות תחתונים 3 זוגות גרביים ספייד סטיק וכו.. עטפתי את הכול יפה וזה שימש אותו יופי בטירונות ובשביל המתנה האישית רקמתי לו על מגבת באזרחות או בצבא עוטפת אותך באהבה+ תחתון עם תמונה שלי והיה כתוב עליו הבטחתי שלכול חור אני אלך איתך

למעלה