שלום התחדשתי ב RX 3715

ZetLAW

New member
שלום התחדשתי ב RX 3715

בדך אנשים פה ישאלו למה לקחתי דווקא אותו ולא את ה DELL X30 אז ככה אני בן 18 אוהב צעצועים אני לא מחפש פרקטיות. הסיבה שהעדפתי את ה IPAQ היא זמן עבודה ממושך יותר אפילו פי 2 מה DELL כמובן שאפשר לקנות את הסוללה לDELL אבל אז הוא ניהיה מגעיל עם בליטה מאחורה. . טוב נחזור לעניינינו. מסיבה לא ברורה SKYPE ל POCKET PC לא רוצה לעבוד לי יש לי הרגשה שהם עדיין לא תומכים במכשיר הזה מישהו יכול לאמת ? 2.האם אפשרי לחבר את המחשב לרשת דרך אריסת הסנכרון. דרך ה PPC אני לא מצליח לגשת למשאבים משותפים שהוא מחובר לאריסה. תודה לעונים

peergil

New member
אריסה זה רק לתימנים ../images/Emo67.gif

תנסה לחבר לעריסה :) אבל האמת שאני לא ממש יכולל עזור לך כי מעולם לא עבדתי עם SKYPE בפוקט. תתחדש בכל מקרה...

mikeoreli

New member
תתחדש

א. אתה לא צריך להצדיק קנייה של מכשיר זה או אחר. כל אחד קונה את המכשיר שהכי מתאים לו או נראה כהכי מתאים לו. אנחנו יכולים רק לעזור למי שרוצה מכשיר אבל לא יודע מה כדאי לו לקנות. ב. לגבי SKYPE שמעתי שיש פה ושם כמה בעיות. האם התקנת SKYPE עבור WM2K3SE? (הכל מקרה אני אבדוק באילו מכשירים אנשים נתקלו בבעיות). ג. לגבי גלישה דרך העריסה, אנא תסביר באילו בעיות אתה נתקל. (פשוט הרבה זמן לא יצא לי להגדיר זאת כך שאני לא ממש זוכר, אם זה אוטומאטי או שצריך להגדיר משהו).

ZetLAW

New member
ג.

אני לא מדבר על גלישה אני מדבר על אפשרות שחיבור USB ויחשב שחיבור רשת ויתן לי לגשת למשאבים ברשת כי כרגע המחשב שלי לא תומך ב WIFI או BLUETOOTH

mikeoreli

New member
אתה מתכוון...

למשהו כמו "שכנים ברשת"? דרך העריסה לא נראה לי שאפשרי שכן המכשיר לא מחובר למחשב דרך הרשת ולכן גם לא הוקצתה לו כתובת IP.

Benny Benassi

New member
תתחדש !!!

גם אני קניתי אותו ביום חמישי האחרון. המכשיר פ33ה לכל הדעות, הסוללה מאריכה ימים (שעות). אגב, יש סוללה בקיבולת כפולה (16 שעות עבודה). בקשר לסקייפי, לא פועל VOICE על גירסת PPC 2003SE נכון לעכשיו, צפה לעדכון בקרוב מאד. בקשר לקישוריות, אתה יכול להתחבר ב-WIFI או BT איפה שרק יש, כמו כן מתחבר מצויין לסלולרים GPRS. בדקתי את תכנת השליטה במדיה NEVO והיא פועלת מצויין דרך WIFI, ניסיתי DOWNLOAD ו-STREAMING של מוסיקה וזה עובד בלי שום בעיה באופן מעורר התפעלות. לסיכום, תהנה ותתחדש. אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן.

למעלה