לקלל? אם את אוהבת אותה, זו לא קללה בשבילך, לא? חוץ מזה, זה הכל נאמר בהומור, אין צורך להתרגש
I Ill Fame New member 28/4/05 #26 לקלל? אם את אוהבת אותה, זו לא קללה בשבילך, לא? חוץ מזה, זה הכל נאמר בהומור, אין צורך להתרגש
G galileho New member 28/4/05 #28 לא מתרגשת ... וכע...בשבילי זה לא קללה אבל אם בשבילך זה כע קללה ואתה אומר לי את זה כשאתה חושב שזה קללה אז אתה בא לקלל אותי לא
לא מתרגשת ... וכע...בשבילי זה לא קללה אבל אם בשבילך זה כע קללה ואתה אומר לי את זה כשאתה חושב שזה קללה אז אתה בא לקלל אותי לא
G galileho New member 28/4/05 #32 אני יודעת ... סתם נסחפתי עם הרגע... אני אוהבת להתווכח עם אנשים ... אבל אנלא רבה אני מתווכח :X
® ®NuLy® New member 28/4/05 #27 היא יותר מתפשטת מאשר עושה מוזיקה יש לה מלא פוטנציאל ויש לה קול ממש מיוחד... חבל רק שהיא יותר עסוקה בפוזה שלה
היא יותר מתפשטת מאשר עושה מוזיקה יש לה מלא פוטנציאל ויש לה קול ממש מיוחד... חבל רק שהיא יותר עסוקה בפוזה שלה
G galileho New member 28/4/05 #29 מה איכפת לך ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif שתעשה מה שבראש שלה רק שתמשיך לעשות מוזיקה והכל יהיה טופ
מה איכפת לך ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif שתעשה מה שבראש שלה רק שתמשיך לעשות מוזיקה והכל יהיה טופ
G galileho New member 28/4/05 #37 הוצאת לי תמילים מהפה ... וכל מי שחושב שזה נקרא ריב... לפעמים אפשר גם סתם להתווכח ולא לריב אבל וואט אבאר...
הוצאת לי תמילים מהפה ... וכל מי שחושב שזה נקרא ריב... לפעמים אפשר גם סתם להתווכח ולא לריב אבל וואט אבאר...
B bLAck hALo New member 28/4/05 #39 ספירררר <הייתי בבומ'...> מקווה שחגגת כמו שצריך ונהנת ) אז באיחור..מזללללללללללללללללל טובבב נסיככההההה!!!!! שתיהיי רק מאושרת עם חיוך על הפנים 24/7!
ספירררר <הייתי בבומ'...> מקווה שחגגת כמו שצריך ונהנת ) אז באיחור..מזללללללללללללללללל טובבב נסיככההההה!!!!! שתיהיי רק מאושרת עם חיוך על הפנים 24/7!
ל לינקנית New member 27/4/05 #12 חדשות רעותתתתתתתתתתתתתתתת אוקי אז ככה..........אני מחר עוברת דירה..ואני לא יהיה במחשב כמה ימים..ואני כבר מתגעגעת..לכולם..אז..נדבר עוד כמה ימים..
חדשות רעותתתתתתתתתתתתתתתת אוקי אז ככה..........אני מחר עוברת דירה..ואני לא יהיה במחשב כמה ימים..ואני כבר מתגעגעת..לכולם..אז..נדבר עוד כמה ימים..