שלום הצטרפתי (: אני שירה [: אמינם מלך
G galileho New member 26/4/05 #3 ../images/Emo24.gif וולכומ../images/Emo70.gif יהה כמה חדשים ברוכה הבאה השתלבות נעימה בפורום אני גלי בת 13
../images/Emo24.gif וולכומ../images/Emo70.gif יהה כמה חדשים ברוכה הבאה השתלבות נעימה בפורום אני גלי בת 13
ל לינקנית New member 26/4/05 #4 שלום...ברוך הבאה גם לך אני בתאל בת 12 מעפולה..השתלבות נעימה.. אה..ובאיזה פורום אני?....אה אמינם נכון..אני תמיד חושבת שאני נכנסת ללינקין
שלום...ברוך הבאה גם לך אני בתאל בת 12 מעפולה..השתלבות נעימה.. אה..ובאיזה פורום אני?....אה אמינם נכון..אני תמיד חושבת שאני נכנסת ללינקין
G galileho New member 27/4/05 #13 יאאא... איך לא אמרת קודם מזל טובבבב הרבה מזל טופפפפ עד 120 תמשיכי לאהוב את המושלם אוהבת אני
F FuCkInG C r A z Y New member 27/4/05 #15 מזל טובבבבבבב=]]] ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif המון מזל טוב מתוקההה אהבתי תחתימה שלך !
I Ill Fame New member 28/4/05 #23 סליחה. אני מבטיח שמעכשיו והלאה אשווה רק את גלי לאייקוני הפופ האהובים שלה. *שיעול* כריסטינה אגילרה *שיעול* מחניק פה, הא?
סליחה. אני מבטיח שמעכשיו והלאה אשווה רק את גלי לאייקוני הפופ האהובים שלה. *שיעול* כריסטינה אגילרה *שיעול* מחניק פה, הא?
G galileho New member 28/4/05 #24 יאלללהה.... אמרתי משו אז תפסת אותי במילה סה"כ אמרתי שאני אוהבת כמה שירי פופ זה לא אומר שצריך להדביק סטיגמה... ואותי אתה כן רוצה לקלל ארג....
יאלללהה.... אמרתי משו אז תפסת אותי במילה סה"כ אמרתי שאני אוהבת כמה שירי פופ זה לא אומר שצריך להדביק סטיגמה... ואותי אתה כן רוצה לקלל ארג....