שלום! הצטרפתי!

רותי&ע

New member
ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

ותוכלי למצוא את אור ברשימת ימי ההולדת (במאמרים בראש העמוד).

רותי&ע

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

ומה עם התפקדות? שרשרי הודעה עם תאריכי ימי הולדת של הילדים. תוכלי למצוא את רשימת ימי ההולדת במאמרים בראש העמוד.

שלום! אפשר להצטרף?? ../images/Emo24.gif

מצאתי פה כמה חברות במקרה... (איך לא גיליתן לי??) ולשאר- אני ליאת, האמא הגאה של בר(בר) שנולדה ב 2.2.01

או, יופי שבאת!

לא סיפרנו כדי שלא ילשינו עלינו למשטרה! אבל את רואה? גילית! זה הכי חשוב!

איזו מהירות.. שאלות טכניות קטנות...

פתאום התבלבל לי העמוד והודעת מהתחתית עברה למעלה ונשארה שם גם אחרי הרענון (שלי שהיתה אחרונה פתאום הופיעה באמצע העמוד.. ) וכי למה? ועוד שאלה קטונטנת, צריך לעשות רענון בכלל? והאם יש אפשרות לקבל הודעה למייל על תשובה שקיבלתי? וחוץ מזה נראה לי מאוד נחמד כאן!

רותי&ע

New member
תוכלי למצוא מידע במדריך למשתמש

במאמרים. בקצרה-ההודעות כאן קופצות. ברגע שלהודעה יש תגובה היא קופצת למעלה. אבל רק במשך 72 שעות ורק אם לתגובה תוכן של למעלה מ-10 דפים.. יש מתחת לתוכן ההודעה שאת כותבת תיבת סימון לקבל תגובה למייל.

הי ליאת, טוב שהצטרפת. גם אנחנו פה!

זה מצחיק איך שכל הזמן נהגנו "לומר" אחת לשניה "אני חושבת שיותם ובר בני אותו גיל ושניהם התחילו יחד עם שיניים, התעוררויות הלילה (דרך אגב יש שיפור?) וכו´ וכו´...." ראבק, הפרש של יום! יום! בין שניהם. אבל אנחנו נולדנו קודם

שלום יקירתי!

אין שיניים ואין הרבה שיפור בשינה.... מה שלומכם? ומעכשיו ניתן כבוד, יום קודם זה משמעותי...

הי ליאת! בהחלט הרבה פרצופים מוכרים

באמת תהיתי לאן נעלמת.... מה שלום הברברונת? מה היא כבר יודעת לעשות? (כדי שאוכל להזהיר אותך מה הדבר הבא
)

לא נעלמתי, פשוט מאז

שהתחיל הגן קצת פחות מענין לי, ואח"כ התחילו המריבות (שפעם יכלו עוד איכשהו להצחיק ועכשיו.. ) ואני פשוט לא מרגישה בענינים יותר וכאילו לא מכירה אף אחד... אבל אני עדיין קוראת את ההודעות שמענינות אותי. ברבר בובונת קטנה !! (כמובן) והתחילה לשייט על רהיטים ואפילו מוכנה לאכול קומפוט עם כפית (אמא שלי מכינה, אנח לא יכולה להריח את זה..אבל לאור ההצלחה הכנתי גם) מה שלומכן? מה צפוי לי?

בר כבר הולכת לגן?

איזה יופי - איזה מין גן? איך היא מסתדרת? איך היתה לך הפרידה? אצלנו החידוש הנוכחי הוא לעמוד בלי ידיים ולקום לעמידה מהרצפה. היא עומדת קצת ואז מתיישבת, בהתחלה זה היה בבום די רציני (במקרה הטוב על הטוסיק, במקרה הרע תוך איבוד שווי משקל ודפיקת הראש ברצפה
) היא כבר משתפרת ועכשיו יורדת לישיבה בצורה קצת יותר מבוקרת. והאוכל, אוי האוכל... היא אוכלת כל מה שנותנים לה (וזה די מוגבל, כידוע) אבל קצת קצת. טוב, אולי יש לה סיכוי להיות גבוהה ורזה (ממש לא כמו אמא שלה)...

מה פתאום גן? איך הגענו לגן?../images/Emo12.gif

אנחנו עדיין בקושי נפרדות, לשמחתי וגם קצת לקושיי, אז מה פתאום גן? עוד שנה שנתיים שלוש... וואו, לקום לעמידה מהרצפה בלי להשען? אני מחכה לזה בקוצר רוח (לא כי אני מחכה להתקדמות כמו שאני פשוט כל כך סקרנית לראות את זה! בר נעמדה כבר לפני יותר מחודשיים ודי מהר למדה להתיישב ולא לצנוח (בדר"כ...) ואני ממש רוצה לראות את ענין העמידה העצמאית.. כמו שכתבתי היא כבר משייטת (מטיילת לאורך השולחן בסלון) ועומדת יפה עם השענות רק על יד אחת אבל לקום לעמידה - נשמע לי נהדר.. מתי רואים אתכן?

את עם רכב? יש חוג ג´ימבורי..

נחמד שהתחלנו ללכת בבבלי(שלי של עידן המליצה) וזה בדיוק מתאים לגיל הזה ולשלב ההתפתחות הזה וגם המדריכה נראית נחמדה. אולי בא לך להצטרף עם בר?

הי שירלי, אתמול בנדודי השינה

כן כן, בר ישנה ואני לא.. הבנתי פתאום למה חשבת שבר הולכת לגן... התכוונתי מאז ששאר הילדים התחילו ללכת לגן לי שעמם שם... בקשר לג´ימבורי, יש גם לידנו ( אנחנו בלי אוטו מאז הנסיעה שהתבטלה ואני לא מרגישה בחסרונו..) ובנתיים אנחנו מסתפקות בחוויה אבל כנראה נצטרף בקרוב. רוצה לבוא לחוויה איתנו?

למעלה