שלום.. הכתב שלי

שלום.. הכתב שלי

שלום לכוווולם, הייתי מעוניינת לשמוע את הפענוח שלכם לכתב שלי (צרפתי קובץ). בתודה ובברכת סופ"ש נפלא, ליאת

shamon51

New member
אכן חתולה ../images/Emo108.gif

שלום, אני עוסק בגרפולוגיה כתחביב כבר מספר שנים. שימי לב לווים בקצות ה"ת" במילים "עובדת" "תעודת" "רשתות תקשורת" צריך אמנם זכוכית מגדלת. מה שאומר שאת יכולה לשרוט אבל לא ממהרת לשלוף צפרניים. זקוקה להערכה של אחרים ועל כן משתדלת אולי לעיתים יותר מדי לתת לאחרים. תנודות קלות במצב הרוח בין אופטימיות לפסימיות. בנושא הקרירה: יש לך גישה המובססת על חשיבה וראיה מציאותית מפורטת יש לך סקרנות לעובדות וכשרון טכני את אוהבת לארגן ולנתח נתונים ועובדות העדפה לפעילות מחוץ לבית. מעדיפה לא לסמוך על האינטואיציה אלא לאסוף עובדות ולהמתין עד שיהיו מספיק כדי לקבל החלטות מקצועות אפשריים: תצפיתן, חוקר פרטי, טייס קצין משטרה, טכנאי רפואי, מנתח מניות, איש תיקון מחשב מתכנת מחשב, מהנדס אלקטרוני עוזר שניים, טכנאי שמעון

shamon51

New member
תןספת

מקצוע: נראה שמקצועות הקשורים בכסף יתאימו. בנושאים כללים: להקפיד יותר בשמירת סודות לדעת לא להתפס יותר מדי לנושא או לאדם מסוים

astral travel

New member
לדעתי

- מנהלת מחלקת שירות לקוחות - מנהלת כוח אדם בחברה גדולה\תאגיד - יועצת\מתווכת מיזוגים ועסקאות בין חברות - שיפור מערכי שיווק של חברות

rexel150

New member
יכול להיות שאת בהריון?

סליחה על השאלה החצופה, אבל יכול להיות שאת בהריון?

shamon51

New member
חלק מהסיפור ../images/Emo15.gif../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

חלק מהסיפור בפורום הוא שמי שעשו עברו ניתוח מגיב עם קצת יותר פרטים על מה שנאמר. תודה מראש, שמעון

אתה צודק...

קודם כל התנצלותי על חוסר הנימוס. בנוגע למה שנאמר, אני מאוד מתחברת לניתוח שנעשה, למען האמת אני עוסקת בתכנון כ"א מצד אחד ובתווך בין גורמים בחברה בה אני עובדת. אם אחד מחברי הטובים היה קורא את הניתוח הזה, ללא ספק היה מזהה אותי כבעלת הכתב. שוב תודה רבה רבה, ליאת אם זאת לא הצקה, אשמח לדעת מה אומרת חתימתי

shamon51

New member
מה אומרת החתימה ../images/Emo35.gif

סימנים בחתימה: 1) מתחילה בצורה ברורה "ל". 2) אחר כך האותיות האחרות קצת פחות ברורות. 3) מציגה את השם הפרטי ללא שם המשפחה. 4) גודל החתימה יותר גדול בגובה מהכתב הרגיל. 5) בסיום ה"ת" יש משיכה חזקה וארוכה שמאלה. 6) בסוף המשיכה יש עצירה ריגעית (נקודה שרואים הזכוכית מגדלת) 7) ואז הקו חוזר לתוך החתימה ומבצע לולאה. מסקנות אפשריות: 1,2,3 = מציגה את עצמה בבהירות וגאה בהישגיה 2 = נבהלת קצת מחשיפה מיותרת 4 = רצון לתשומת לב, הרגשת חשיבות עצמית 5 = רצון מוגזם לתת לאחרים או ללכת לקראת אחרים 6 = סימן להפגעות בגלל נטיה זו 7 = התכנסות חזרה בעצמך כמו שבלול

למעלה